foto: scanpix
“Vai nu viņi tērē savu naudu, vai spēlē godīgu spēli” - princis Harijs un Megana atkal sadusmo britu nodokļu maksātājus
Saseksas hercogi - princis Harijs un Megana Mārkla.
Bērni
2019. gada 30. jūnijs, 20:00

“Vai nu viņi tērē savu naudu, vai spēlē godīgu spēli” - princis Harijs un Megana atkal sadusmo britu nodokļu maksātājus

Jauns.lv

Britu karaliskās ģimenes fanus apbēdinājuši prinča Harija un Saseksas hercogienes Meganas Mārklas plāni saistībā ar mazā Ārčija kristībām, kas paredzētas nākamajā nedēļas nogalē.

Proti, karaliskās ģimenes fani nevarēs būt par lieciniekiem svarīgajam notikumam, jo Saseksas hercogu pāris pieprasījis privātas kristības. 

Vēl nesen britu nodokļu maksātājus sadusmoja ziņa, ka hercogu jaunās mājvietas renovācija viņiem izmaksājusi nepilnus 3 miljonus sterliņu mārciņas, tāpat nodokļu maksātājiem prāvu summu izmaksājušas britu karaliskā pāra kāzas. Karaliskā biogrāfe Penija Džunore šādu Saseksas hercogu pāra vēlmi raksturojusi kā “kļūdu”. 

Izdevumam “The Times” Penija Džunore atzinusi, ka karaliskā ģimene nevar spēlēt bez noteikumiem: “Vai nu viņi dzīvo pilnīgi privāti un paši maksā par savu mājokli un citām lietām, vai spēlē spēli tā, kā tas pieklājas. Cilvēkiem ir ļoti liela vēlme redzēt, kā viesi ierodas uz mazā Ārčija kristībām.”. 

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Kristības notikšot Svētā Džordža kapelā Vindzorā, kur pērnā gada 19. maijā laulājās karaliskās ģimenes pāris. Šajā kapelā kristīts arī mazā Ārčija tēvs - pats princis Harijs. Svinības apmeklēs daudz viesu un karaļnama pārstāvju, taču tās neapmeklēšot Ārčija vecmāmiņa - karaliene Elizabete II. 

“Karaliene neapmeklēs kristības citu iepriekš noliktu saistību dēļ,” norādījusi karaļnama korespondente Roja Nika. “Viņa apmeklēja prinča Džordža un princeses Šarlotes kristības, bet pērn nebija uz prinča Luisa kristībām.” 

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon
16