foto: Frank Micelotta/PictureGroup/REX/ Vida Press
Riannu slavē, ka savai tērpu kolekcijai veikalā viņa izmanto formīgus manekenus ar “mīlas rokturīšiem”
Rianna.
Stila jaunumi
2019. gada 26. jūnijs, 12:00

Riannu slavē, ka savai tērpu kolekcijai veikalā viņa izmanto formīgus manekenus ar “mīlas rokturīšiem”

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna (31), kuras apģērbu zīmols „Fenty” ir pasaulē labi novērtēts un nesis dziedātājai miljonus, spērusi ievērojamus soļus modes pasaulē, piedāvājot tērpus visdažādāko ķermeņa formu sievietēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Twitter.com/FentyOfficial

Popzvaigzne un modes zīmola „Fenty” dibinātāja Rianna Ņujorkas Soho rajonā esošajā modes preču veikalā „The Webster” atvērusi savu pirmo pop-up veikaliņu. Ierasto kārno manekenu vietā Riannas veikala skatlogā redzami arī manekeni, kam piešķirtas formīgas aprises.

foto: twitter.com/TeamOfRihanna

Dziedātājas fani sociālajos tīklos slavē mūziķi un modes mākslinieci par to, ka viņa padomājusi par visa ķermeņa formu sievietēm. Daudzas dāmas paudušas prieku, ka beidzot redz manekenus, kas atspoguļo arī viņu figūru.

„Jaunākās ziņas: Riannu slavē par to, ka viņa izvēlējusies formīgu manekenu ar „mīlas rokturīšiem” un apaļīgu vēderiņu savā Fenty veikalā. Sievietes atzīst, ka šī ir „pirmā reize”, kad viņas redz pārstāvētu arī savu ķermeni,” sociālajos tīklos raksta kāda no fanēm.

„Ir skaisti un atvieglojums to redzēt,” raksta kāda cita. „Reālistiskas modeles un manekeni var tikai nākt par labu veikaliem/dizaineriem. Cilvēki var redzēt, kā viņi patiešām izskatītos drēbēs, ko pārdod, savukārt tas sekmētu pārdošanu un mazinātu preču atgriešanu.”

Kāda no Riannas jaunā veikala apmeklētājām atzinusi, ka formīgie manekeni viņai atgādina par pašas ķermeni. „Šodien pirmo reizi redzēju manekenu, kam ir gurnu bedrītes, tāpat kā man. Paldies, Fenty!”

Nesenā intervijā Rianna atzinusi, ka tas kā mainās viņas pašas figūra vēl jo vairāk licis piedomāt par visu ķermeņa formu sievietēm, kad viņa strādājusi pie savas jaunākās tērpu kolekcijas.

foto: BlayzenPhotos / BACKGRID/All Ove/ Vida Press
Rianna.

„Protams, mums ir savas slaidās modeles, kuras atbilst standarta izmēru apģērbiem, kādus ražo rūpnieciski,” viņa norādījusi programmai „E! News”. „Bet tad es vēlos šādu apģērbu redzēt mugurā sev. Es vēlos redzēt to formīgai meitenei ar dūšīgiem augšstilbiem, nelielu vēderiņu un gurniem. Turklāt man tagad ir tādas krūtis, kādas nebija nekad agrāk.”

„Es visu to ņēmu vērā, jo vēlos, lai sieviete justos pašpārliecināta manis piedāvātajos apģērbos.”

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija "Savage x Fenty".

gallery icon
57

Jāatzīst gan, ka „Fenty” nav vienīgais apģērbu zīmols, kas sācis veikalos izvietot dažādu formu manekenus. Arī „Nike” savā jaunajā veikalā Londonā, kur viens stāvs atvēlēts tikai sievietēm, izvietojis formīgus manekenus.

„Šie Nike manekeni mani iedvesmo,” sociālajos tīklos slavējusi viena interneta lietotāja.

„Šī ir pirmā reize manos 30 gados uz Zemes, kad es redzu dažādu formu manekenus,” piebildusi kāda cita.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Rianna Parīzes modes nedēļā 2017 prezentē jauno tērpu kolekciju

Popzvaigzne Rianna nesen kā Parīzes modes nedēļā prezentējusi savu jaunāko tērpu kolekciju „Fenty x Puma”, kas tapusi sadarbībā ar populāro ...

gallery icon
48

Rianna izdevusi īso zeķīšu kolekciju

Popzvaigzne Rianna izdevusi īso zeķīšu kolekciju, uz kurām atainota pati savos „ikoniskākajos” tērpos no mūzikas videoklipiem un balvu ceremonijām.

gallery icon
5

Rianna izvēlas sevis dizainētos zābakus. Popzvaigznes apavu kolekcija

Sadarbībā ar zīmolu „Manolo Blaknik” popzvaigzne Rianna izdevusi savu apavu kolekciju. Dziedātāja arī pati nēsā zābakus, kuru izstrādē piedalījusies.

gallery icon
9