foto: Shutterstock
5 noderīgas vietnes, kurās iedvesmoties kāzām
Kāzas ir pasākums, kuru rīkošanā noder visdažādākās idejas. Kur tās meklēt?
Attiecības
2019. gada 6. jūnijs, 06:40

5 noderīgas vietnes, kurās iedvesmoties kāzām

Mammamuntetiem.lv

Kāzas ir svētki, kurus topošie jaunlaulātie drīkst svinēt tā, kā paši vēlas. Citi izvēlas rīkot svinības šaurā ģimenes lokā, citi savā īpašajā dienā vēlas redzēt visus radus un draugus, bet vēl kādi – savu “jā” vārdu grib teikt, atrodoties kādā citā – īpašā un romantiskā zemes nostūrītī. Jebkurā gadījumā – kāzas ir svētki, kuriem nepieciešama sagatavošanās. Tādēļ labi, ja ir zināmas interneta vietnes, kurās smelties noderīgu informāciju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

www.precos.lv Šeit ir apkopta svarīgākā informācija par kāzu plānošanu no A-Z. Noderīgu informāciju atradīs gan līgava ar līgavaini, gan vedēji, gan arī viesi. Šeit iespējams lasīt arī dažādus kāzu stāstus un iedvesmoties no citu pāru pieredzēm. Reģistrējoties portālā, iespējams iesaistīties arī foruma diskusijās. 

www.ligavam.lv Vizuāli baudāms un noderīgs portāls tiem, kuriem drīzumā gaidāma kāzu diena. Interneta vietnē iespējams atrast plašu informāciju par kāzu pakalpojumu sniedzējiem visās, ar svētkiem saistītajās jomās! Kur meklēt kāzu kleitu? Kā izvēlēties fotogrāfu? Kurus pienākumus uzticēt vedējiem? Uz šiem un citiem būtiskiem jautājumiem radīsi atbildes, apmeklējot portālu. 

www.wedday.lv Ja dod priekšroku elektroniskai kāzu plānošanai, tad šī vietne būs tieši laikā. Te pieejama sadaļa “kāzu plānošanas rīki”. Tās ietvaros, iespējams pierakstīt savu darāmo darbu sarakstu, sastādīt budžeta plānu, viesu sarakstu un pat iespējamo kāzu scenāriju. Labi organizēta, droša visu šo uzdevumu glabāšanas sistēma atvieglos gatavošanos kāzām. Šajā portālā iespējams lasīt arī praktiskus padomus kāzu plānošanā un pieredzes stāstus no tiem, kuriem svētki jau pagājuši. Viss vienuviet! Būtiski – šajā portālā var sekot līdzi dažādiem plānotajiem notikumiem, piemēram, kāzu izstādēm, - ja vēlies sev svarīgo informāciju iegūt klātienē.

www.vedejiem.lv Nenoliedzami, vedējiem kāzās ir būtiska nozīme. Ir pāri, kuri vēlas, lai vedēji pilda tikai kāzu ceremonijas liecinieku lomu un ar savu parakstu apliecina laulības reģistrāciju. Bet ir arī pāri, kuri vedējiem uztic lielāko daļu darbu, kas jāpaveic, lai sagatavotos kāzām. Šī ir mājaslapa, kurā noderīgu informāciju atradīs tie, kuri saņēmuši pagodinājumu kļūt par vedējiem. Noteikti nav viegli izdomāt – kā pārsteigt jauno pāri, kādas aktivitātes piedāvāt kāzu viesiem un, kā visu paspēt izdarīt laicīgi. Tikt galā ar uzticētajiem pienākumiem palīdzēs šī interneta vietne. 

www.facebook.com portāla lapa “Viss kāzām” Grupā ir vairāk nekā 20 tūkstoši dalībnieku. Ikviens lapas “sekotājs” citiem dalībniekiem var uzdot sev interesējošos jautājumus, kas saistīti ar kāzām. To var darīt atklāti, vai anonīmi (ja nevēlies, lai jautājumu redz, piemēram, vedēji vai draudzene, kurai meklē kāzu dāvanu).

Šī būs noderīga lapa, ja meklē dažādus kāzu aksesuārus vai dekorācijas. Tiem, kuri savas kāzas jau nosvinējuši, lietas, kuras noderējušas pašiem, nu gatavi pārdot, turklāt, par saprātīgām cenām. Arī, ja esi kāzu viesis un meklē oriģinālu dāvanu jaunajam pārim, apmeklē šo lapu, jo tajā reklāmu par saviem darinājumiem un piedāvājumiem, izvieto arī ražotāji un amatnieki no visas Latvijas.

2018. gada labākās kāzu fotogrāfijas Latvijā

gallery icon
11

Fotogrāfes Lindas Lauvas veidotais Lubānas kāzu fotostāsts, kas godalgots starptautiskā konkursā

gallery icon
23
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās