foto: Fort Worth Star-Telegram/MCT/Sip/ Vida Press
Eltona Džona bijusī līgava atklāti stāsta par šķiršanos pirms kāzām un sirdssāpēm viņa orientācijas dēļ
Attiecības
2019. gada 7. maijs, 06:17

Eltona Džona bijusī līgava atklāti stāsta par šķiršanos pirms kāzām un sirdssāpēm viņa orientācijas dēļ

Jauns.lv

Mūziķa Eltona Džona kādreizējā līgava Linda Hanona, kas patlaban dzīvo Dallasā (Teksasas štatā, ASV) atklāj - viņa ļoti pārdzīvojusi, kad dažas nedēļas pirms kāzām Eltons viņu pametis. Abi dzīvoja kopā apmēram 9 mēnešus 20. gadsimta 70. gados.

Linda Hanone (75) izdevumam "Mirror" atklāj: kāzām viss jau bija sagatavots, kad vienā naktī Eltons (kurš toreiz vēl tika saukts īstajā vārdā - par Redžu Dvaitu) viņu pamodināja un, būdams iereibis, paziņoja, ka starp viņiem viss ir beidzies.

foto: Mirrorpix / Vida Press

Tuvojoties kāzu dienai, jau bijis manāms, ka Eltona noskaņojums kļūst ļoti neprognozējams. "Viņš kļuva kluss, garastāvoklis - ļoti mainīgs. Nē, es pat nenojautu, ka viņam ir grūti seksuālās orientācijas dēļ. Reiz ar Bērniju (dziesmu tekstu autors Bērnijs Taupins) atradām viņu, pārliekušos pār gāzes plīti. Un virtuvē bija plaši atvērts logs," tālo dienu notikumus ar sirdssāpēm joprojām atceras Linda. 

Tomēr Linda joprojām nevēlējās atteikties no kāzu plāniem. "Bijām jau noteikuši kāzu laiku. Viņa mamma bija pasūtījusi torti. Mēs neplānojām lielas svinības, bija aicināti tikai ģimenes locekļi un tuvākie draugi."

foto: Fort Worth Star-Telegram/MCT/Sip/ Vida Press

Linda stāsta, ka Eltona tuvākie draugi aizveduši mūziķi uz vecpuišu ballīti un pierunājuši viņu pamest. Arguments esot bijis, ka precoties viņš sagrautu dzīvi diviem cilvēkiem.  

Pēc tam Eltons Džons radīja dziesmu""Kāds šovakar izglāba manu dzīvi" ("Someone Saved My Life Tonight"). Linda uzskata - šī dziesma ir par viņu un abu šķiršanos.

Pēc tam Eltons Džons, kuram šobrīd ir 72 gadi, Valentīna dienā apprecēja Renāti Blauelu. Pēc četriem gadiem, 1988. gadā, viņš ar Renāti izšķīrās un paziņoja, ka ir homoseksuāls.

2014. gadā popkaralis apprecējās ar Deividu Fērnišu. Geju pāris audzina divus bērnus - Zahariju (8) un Eliju (6). 

foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
Eltons Džons (no labās) ar dzīvesbiedru Ričardu Fērnišu.

Linda atzīst: veidojot filmu par Eltona Džona dzīvi "Rocketman", producenti pie viņas nav vērsušies. Filma kinoteātros nonāks šā gada 31. maijā, tās režisors ir Deksters Flečers, galvenajā lomā - aktieris Teirons Egertons. Eltona bijušajai līgavai ir aizdomas - viņa šajā filmā nemaz nebūs pieminēta.

"MailOnline" lūdzis Eltona Džona pārstāvjus sniegt komentārus šajā sakarā. Mūzikas leģenda atzinis: viņš vēlējies, lai filma pēc iespējas ātrāk nonāk uz ekrāniem, lai pasaule uzzinātu patiesību par viņa ceļu uz slavu - par spīti tam, ka šajā ceļā bijuši arī negatīvi aspekti.

Aktieris Egertons savukārt neslēpj, ka loma šajā filmā bijis lielākais prieks viņa profesionālajā dzīvē. "Patiešām apbrīnojami ir tas, kā puisis no strādnieku ģimenes tagad ir pasaules lielākā slavenība. Filmā būs attēlots, kā 80. gados Eltons Džons kļuva slavens."

Eltona Džona koncerts "Arēnā Rīga"

Eltona Džona koncerts “Arēnā Rīga” 2016. gada 15. novembrī.

gallery icon

Eltona Džona koncerta apmeklētāji

Ļaudis dodas uz Eltona Džona koncertu “Arēnā Rīga” 2016. gada 15. novembrī.

gallery icon

Eltons Džons ar ģimeni Romā

Mūziķis Eltons Džons ar laulāto draugu kinorežisoru Deividu Fērnišu un dēliem Zahariju un Eliju bauda pavasara brīvdienas Romā.

gallery icon

Tā precējās Eltons Džons

Tieši deviņus gadus pēc civilo partnerattiecību reģistrēšanas sers Eltons Džons un Deivids Fērnišs noslēdza likumīgu laulību. Viņu kāzas apmeklēja arī ...

gallery icon