foto: AP/Scanpix
Kima Kardašjana uzsākusi studijas un gatavojas kļūt par juristi
Kima Kardašjana.
2019. gada 11. aprīlis, 21:29

Kima Kardašjana uzsākusi studijas un gatavojas kļūt par juristi

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana (38) atklājusi, ka ir uzsākusi četrus gadus ilgas apmācības jurisprudencē. Lēmumu par jauno karjeru Kima pieņēmusi 2018.gadā, ziņo medijs "BBC".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa savam jaunajam izaicinājumam iedvesmojusies no Baltā nama, kad pērn kopā ar ASV prezidentu Donaldu Trampu aizvadījusi veiksmīgu kampaņu kādas apsūdzētas sievietes atbrīvošanai no ieslodzījuma.

"Man piezvanīja no Baltā nama un ieteica palīdzēt mainīt apžēlošanas sistēmu," stāsta realitātes šovu zvaigzne. "Tad es tur sēdēju, Rūzvelta istabā, kopā ar tiesnešiem un citiem ietekmīgiem cilvēkiem, un es iedomājos - man par šo visu ir jāuzzina vairāk."

Kima toreiz esot klāstījusi savu viedokli par to, cik netaisnīgi sieviete apsūdzēta, savukārt profesionāļi viņas vārdus pamatojuši ar likumpantiem un faktiem no krimināllietas.

Komandas darbs izrādījies veiksmīgs, jo sieviete, kura cietumā atradusies kopš 1996.gada, tikusi apžēlota un atbrīvota no ieslodzījuma. Alise Džonsona tolaik apsūdzēta par kokaīna kontrabandu.

Tāpat Kima bijusi viena no slavenībām, kuras piedalījušās 2017.gada Sintijas Braunas atbalsta kampaņā. Sintija 2006. gadā notiesāta par slepkavību. Viņa 16 gadu vecumā nošāvusi vīrieti, kurš viņu seksuāli izmantojis. Sintiju atbrīvoja šī gada sākumā.

Kā atklāj Kardašjana, lēmumu par studijām viņa pieņēmusi pēc ilgas un smagas domāšanas, tomēr viņa vienmēr ir zinājusi, ka vēlas paveikt ko vairāk, tai skaitā palīdzēt cilvēkiem.

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon
29

Kima pieņemta mācību praksēs kādā juridiskajā firmā, kurā viņai strādājot un apgūstot prasmes būs jāpavada vismaz 18 stundas. Mācību laikā viņu uzraudzīs divas mentores - Džesika Džeksone un Erina Heinija.

Tā Kima Kardašjana staigā pa Parīzi

gallery icon
8

Kardašjanas vizinās ar karuseli

Arī lielām meitenēm reizēm patīk uzvesties kā bērniem. Realitātes šova zvaigznes Kortnija un Hloja Kardašjanas tieši tā sajutušās, kad nolēmušas ...

gallery icon
4

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās