foto: LETA
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 23. marts
Cita pasaule
2019. gada 23. marts, 05:02

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 23. marts

Jauns.lv

Kas aptuveni gaidāms šodien:

AUNS

Kaut arī darīsi visu iespējamo, lai pievērstu sev uzmanību, tev ne vienmēr izdosies būt uzmanības centrā. Traucēs dažādi pārkārtojumi, grozījumi – tu domāsi vienu, bet notiks citādi.

VĒRSIS

Šodienā raugies ar pārliecību, ka tev viss izdosies, citādi katrs mazākais šķērslis kļūs par lielu klupšanas akmeni. Radīsies jauni domubiedri, idejiskie atbalstītāji. Nedusmojies uz tiem, kas neredz tālāk par savu deguna galu.

DVĪŅI

Neesi pārsteigts, ja attiecībās iezogas savstarpēji aizvainojumi un pārmetumi. Tam par iemeslu būs neizrunātie un neatrisinātie jautājumi. Attiecībās esi elastīgs savā nostājā.

VĒZIS

Diena, kad vajadzētu labāk sagatavoties neticamajam – jo tieši visneticamākais variants no visām situācijām šodien arī notiks. Pielāgojies apstākļiem, un tu panāksi pietiekami labu situācijas risinājumu.

LAUVA

Rādi piemēru, tas pārliecinās vairāk nekā gudra runāšana. Esi pacietīgs, nepiekāpīgs, tavs spēks ir tavā pārliecībā – tiklīdz sāksi šaubīties, zaudēsi pozīcijas. Nav vēlams mainīt nodarbošanos.

JAUNAVA

Tiklīdz partneris sajutīs, ka esi gatavs kompromisiem, arī viņš mainīs savu izturēšanos un atradīs veidu, kā tevi iepriecināt. Dod sev lielāku radošo brīvību, un būsi pārsteigts par sevi. Mācies, pilnveidojies.

SVARI

Ja jūti, ka nepieciešamas pārmaiņas – pamaini kaut ko darba procesā, nevis visu kopumā. Mājās var rasties saspringtas situācijas saistībā ar to, kā katrs redz labi pavadītu brīvdienu. Darbojieties kādā kopīgā projektā.

SKORPIONS

Šodien būs jāmāk aizstāvēt savas intereses. Būs grūti, ja apkārtējie tevi nesapratīs vai pat nosodīs, kaut gan tu darbosies nesavtīgi, vispatiesāko jūtu vadīts. Nepārdzīvo, ja kādas ieceres īstenošanu esi spiests atlikt uz vēlāku laiku.

STRĒLNIEKS

Stingri ievēro ierasto dzīves kārtību, un tas palīdzēs pārvarēt apjukumu, objektīvi novērtēt situāciju un pieņemt pareizus lēmumus. Apstākļi būs piemēroti tam, lai atbrīvotos no tā, kas tevi neapmierina.

MEŽĀZIS

Problēmas var skart naudas iekasēšanu, kredīta atmaksu, rēķinus, aizdevumus un citus ar naudu saistītus jautājumus. Kāda cilvēka negodīgas rīcības dēļ būs jāmaina plāni, jānovērš zaudējumi.

ŪDENSVĪRS

Virzīšanās pa karjeras kāpnēm var radīt sarežģījumus un virkni neplānotu papildus veicamo darbu, ar kuriem nebiji rēķinājies. Tie būs jāpadara taisni brīvdienās. Sarežģījumi iespējami darbā ar finanšu dokumentiem.

ZIVIS

Neuzņemies pārāk daudz pienākumu, atlicini laiku sev tīkamām nodarbēm, esi kopā ar draugiem, domubiedriem. Labi jutīsies tur, kur notiek kaut kas aktuāls, kur iespējams apgūt ko jaunu vai paspīdēt ar zināšanām.