Kivičs un Skulme tiešraidē no baļļas paziņo, ka alkoholu nedzer jau 9 dienas
2019. gada 20. marts, 22:17

Kivičs un Skulme tiešraidē no baļļas paziņo, ka alkoholu nedzer jau 9 dienas

Jauns.lv

Muzikants Andris Kivičs un viņa sirdsdāma Liene Skulme trešdienas vakarā savus sekotājus atkal izklaidēja ar feisbuka tiešraidi - šoreiz no baļļas, nevis vannas. Pāris apsprieda savas dzīves aktualitātes, no kurām galvenā bija paziņojums par iedzīves izpārdošanu.

Kivičs pavēstīja, ka Lienei Skulmei piederošo "Hyundai Getz" ir izdevies pārdot, taču joprojām vakants ir ozolkoka galds komplektā ar sešiem krēsliem. Tas tiek tirgots par 500 eiro, taču mākslinieks zina teikt, ka pircējs to varēs "uzsist gaisā" tālāk par vismaz tūkstoti.

Tāpat mīlnieki aicina uz Skulmes drēbju skapja izpārdošanu - būšot varena andele piektdien. Vēl abi lūdz atsaukties cilvēkus, kas vēlas kopā ar Kiviču un Skulmi veidot biznesu, jo esot padomā kāda ļoti nopietna un laba biznesa ideja. Tikai partneru neesot, tāpēc visi lūgti sūtīt viņiem savu CV un dažus teikumus par sevi.

Tiešraide gluži skaidrā

Pāris šobrīd ievēro gavēni, tāpēc esot atteikušies no alkohola, un arī savu "Facebook" tiešraidi pavadīja bezalkoholiskā dzēriena "Mežezers" kompānijā. Kivičs gan atzīst, ka saņēmis vēstules: šovs "Kivičs. Pavisam privāti" bijis daudz interesantāks pirmajās sērijās, kad abi žūpojuši vienā laidā. Nu tam pielikts punkts, skaidro Kivičs. "Mēs kā īsti alkoholiķi skaitām tās [nedzeršanas] dienas," smej Kivičs, "nupatās jau pat īsti negribās vairs". 

Tālēs zilajās

Pāris vēlreiz apliecināja, ka brauc prom no Latvijas un tam krāj finansiālu spilvenu. Brauciena galamērķi Skulme izvēlējās paturēt noslēpumā, taču abi neslēpj, ka tas būšot ļoti, ļoti tālu. Iespējams, tās būšot Maurīcijas salas. Tiesa, vasarā viņi atbraukšot ciemos uz mājām. Vasarā arī plānotas abu kāzas, kas būšot intīma ceremonija, jo daudz īstu draugu abiem vairs nav palicis. Taču viņi ir viens otram, ar ko arī gana.