Cik lieliska tu, sieviete, esi! 
Attiecības
2019. gada 20. marts, 00:01

Cik lieliska tu, sieviete, esi! 

Jauns.lv

Vecrīgā, tirdzniecības centra “Galerija Centrs” 4.stāvā, durvis vērusi jauna un īpaša tikšanās vieta – "Meeting point". Tā ir mājīgi iekārtota telpa sarīkojumiem, meistarklasēm, prezentācijām un nodarbībām par visdažādākajām cilvēku interešu, iniciatīvu un hobiju tēmām. 

Katru nedēļu "Meeting point" notiek meistarklases - praktiskas nodarbības vai lekcijas par kādu interesantu cilvēka dzīvesstilu, hobiju vai aizraušanos. Pasākumus aicināts apmeklēt ikviens interesents, lai iedvesmotos, uzlabotu savas dzīves kvalitāti, iegūtu jaunas un interesantas zināšanas, kā arī domubiedrus. 27. martā "Meeting point" īpaši gaidītas ir dāmas - diplomēta vecmāte un sievietes veselības speciāliste Anna Suhanova piedāvā sievietes dzīves ekoloģijas un veselības dienu. 

No plkst. 12.00 līdz 13:30 Anna Suhanova aicina uz Biznesa brokastīm strādājošām sievietēm – lai runātu par fizisko un emocionālo veselību darba vietā. Savukārt no plkst.19.00 līdz 20:30 norisināsies lekcija „Prieks būt sievietei - sevis pieņemšana caur fizioloģiskiem procesiem”.

Brokastis ir lielisks laiks, kad uz īsu brītiņu apstātos, paskatītos spogulī un apzinātos, cik lieliska Tu, sieviete, esi. Brokastīs Anna Suhanova sniegs padomus, kā sievietei apzināties savus resursus, pareizi tos saplānot  un nepazaudēt sevi ikdienas virpulī, savukārt vakara lekcijā Anna runās par šādām tēmām:

-    Kāpēc būt par sievieti patiesībā ir liels prieks? 
-    Savas identitātes pieņemšana, iepazīstot savu ķermeni
-    Vai tiešām hormoni pie visa vainīgi? 
-    Dažādi mīti par sievieti – ko no mums sagaida sabiedrība?
-    Pašpietiekamas sievietes īpašības - ko mums var pastāstīt mūsu fizioloģija? 
-    Sievietes un vīrieša būtiskās atšķirības

Anna Suhanova ir sertificēta Dabīgās Ģimenes plānošanas jeb Auglības Atpazīšanas metožu (AAM) instruktore, auglības veicināšanas speciāliste, divu meitu māmiņa un vecmāmiņa diviem fantastiskiem mazbērniem. Šajā jomā Anna darbojas kopš 2008. gada, lasa lekcijas par dažādiem sievietes dzīves periodiem, stāvokļiem, fizioloģiski - emocionālo ciklu, uztura ieteikumiem, identitātes pieņemšanu, sevis apzināšanos, seksualitāti, kā arī par auglību, tās lomu un preventīvajiem pasākumiem. Anna arī izveidojusi tematisku portālu Fertilitysoul.com, kur apkopo iegūto un izdzīvoto pieredzi. 

Pieteikšanās abām nodarbībām - pa e-pastu info@fertilitysoul.com, nodarbības ir bez maksas, līdzi jāņem atvērtība, smaids un labs garastāvoklis. 

Informācija par citiem gaidāmajiem "Meeting point" pasākumiem pieejama “Galerija Centrs” Facebook lapā

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Galerija Centrs.