foto: Pexels.com
Pāris Kuveitā izšķiras 3 minūtes pēc salaulāšanās: jaunā sieva saniknojusies par vīra kritiku
Ilustratīvs foto.
Attiecības
2019. gada 7. februāris, 13:53

Pāris Kuveitā izšķiras 3 minūtes pēc salaulāšanās: jaunā sieva saniknojusies par vīra kritiku

Jauns.lv

Iespējams, īsāko laulību pasaulē piedzīvojis kāds pāris no Kuveitas. Sieva pieprasījusi šķiršanos no jaunapņemtā vīra vien trīs minūtes pēc laulības ceremonijas noslēguma, jo viņš sievieti apvainojis neliela misēkļa dēļ.

Dodoties ārpus ceremonijas telpām, tikko sievas statusu ieguvusī sieviete paklupusi. Vīrs neveiklajā brīdī sievieti nosaucis par stulbeni, kā rezultātā līgava pamatīgi apvainojusies un pieteikusi laulības šķiršanu.

Sieviete izspriedusi, ka viņai tāda kritika ģimenes dzīvē nav nepieciešama, un turpat uz vietas lūgusi šķirt tikko noslēgto laulību. Saskaņā ar Kuveitas mediju "Q8 News", šī trīs minūšu ilgā laulība ir valsts vēsturē īsākā.

2004.gadā Lielbritānijas medijos izplatījās ziņa par pāri no Mančestras, kuru laulība ilgusi vien 90 minūtes. Toreiz sieva saniknojusies uz vīru par viņa flirtu ar līgavas māsām. Kāzu ceremonijā pat izcēlies pamatīgs skandāls, jo sieva vīram ar pelnu trauku iesitusi pa galvu. Ieradusies pat policija, kura aizturēšanas laikā dabūja trūkties no apdullinātā līgavaiņa, kurš savu kāzu nakti pavadīja izolatorā, kamēr sieva nosvinēja šķiršanos, atceļot medus mēnesi.