foto: Shutterstock
Kuriozas situācijas kāzās, par kuru lieciniekiem kļūst laulību reģistrētāji
Attiecības
2019. gada 25. janvāris, 06:07

Kuriozas situācijas kāzās, par kuru lieciniekiem kļūst laulību reģistrētāji

Jauns.lv

Cilvēkiem, kuru ikdienas darbs ir reģistrēt laulību, ir iespēja vērot skaistākos mīlas solījumus, ko pāris viens otram saka, sākot kopēju dzīves ceļu. Taču, ņemot vērā šā svinīgā mirkļa nozīmīgumu un emocionalitāti, gadās piedzīvot arī ļoti savādas lietas, vēstī huffpost.com.

Laulību reģistrētāji piekrita padalīties dīvainākajos atgadījumos no savas darba pieredzes, par kuru lieciniekiem viņiem ir nācies būt, kad cilvēki dod viens otram zvērestu būt kopā priekos un bēdās, "līdz nāve mūs šķirs".

Vēl nav izlēmis

"Laulības reģistrācijas brīdī, sakot zvērestu, jautāju līgavainim, vai viņš ņem Nensiju par savu sievu un apsolas viņu mīlēt, cienīt un godāt visu dzīvi. Topošais vīrs kādu brīdi klusēja un tad sacīja: "Vai es varu atbildēt vēlāk?"" - atceras ebreju un starpkonfesiju laulību reģistrētājs rabīns Solomons Rotšteins no Floridas.

Pāragrs skūpsts

"Kreigs apsolīja savai sievai Šerilai, ka "vienmēr noskūpstīšu tevi vēl pirms tam, kad man tas būtu jādara", un tad viņu arī noskūpstīja. Visi zina, ka šim skūpstam ir jānotiek, kad pāris tiek pasludināts par vīru un sievu. Cits jaunietis no Masačūsetsas ar lūpām teatrāli apslapināja savas līgavas pirkstu, lai viņas gredzens tiktu uzvilkts līdz vietai, kurā tai vajadzēja būt," stāsta laulību reģistrētāja Kezja Beikone no Jaunanglijas.

Tad, kad tu būsi kā iguāna

"Es bieži vien iesaku pāriem uzrakstīt savu zvērestu un nolasīt to. Un šis bija patiešām brīnišķīgs: "Es apsolu tevi mīlēt mūžīgi. Arī tad, kad būsi veca un izskatīsies pēc iguānas, es tāpat tevi mīlēšu," atceras laulību reģistrētājs, ASV tirdzniecības kuģa kapteinis Rejs Gods.

Jokdaris topošais vīrs

"2017. gada vasarā pāris, kuru laulāju, nolēma uzrakstīt savu zvērestu. Pirmā bija līgava, kuras zvērests bija ļoti sirsnīgs, dziļš un emocionāls. Tāds, kādu vēlas dzirdēt ikviens ierēdnis un dzimsarakstu nodaļas darbinieks, kurš reģistrē laulību. Tad pienāca līgavaiņa kārta, un viņš sāka tādā pašā manierē kā līgava. Un tad topošais vīrs pēkšņi sāk: "I’ll never give you up, I’ll never let you down, I’ll never...“ Pēc acumirkļa apjēdzām, ka viņš atkārto 1987. gada Rika Estlija hitu "Never Gonna Give You Up"," atceras laulību reģistrētājs Ērnijs Klaisons no Oregonas štata.

Ilgākais solo

"Neveiklākais mirklis bija, kad līgavainis sāka dziedāt dziesmu savai iecerētajai un vēlējās, lai viņa pievienojas. Taču meitene atteicās. Tā minūte bija tiiiiiiiik ilga," atmiņās dalās laulību reģistrētājs Hariss Blūms no Ņujorkas.

Futbola maniaks

"Tajā vasaras dienā bija brīnišķīgs laiks, dzidri zilas debesis, un divsimt radinieku un draugu klātbūtnē grezni saposusies līgava teica skaistus laulības zvēresta vārdus savam iecerētajam. Tad pienāca viņa kārta. Vispirms viņš pateica, ka mīl viņu. Pēc tam savu svinīgo laulības solījumu viņš sāka ar atzīšanos, ka ir kā bez prāta Toma Breidija dēļ - pieckārtējā "Super Bowl" čempiona, visu laiku labākā Toma Breidija dēļ. Un, ja varētu, viņš apprecētu Breidiju. 

Savu laulības solījumu viņš beidza ar paziņojumu, ka viņa līgava ir maniakāla veikalu apmeklētāja. Es sagumu. Līgavas sejā varēja manīt dusmas, arī viesi jutās neomulīgi. Tad viņš apsolīja, ka pārāk nepārdzīvos, ja zaudēs klubs "New England Patriots" - "lai arī cik bieži tas notiktu". Un ka abas mānijas vienu otru neitralizē. Es ceru, ka viņi - un arī "Patrioti" - joprojām dzīvo laimīgi," saka laulību reģistrētāja Prisilla Džīnija no Masačūsetsas.

Apvēmies līgavainis

"Topošais vīrs kavējās, ieradās piedzēries. Trīssimt viesu gaidīja, kad sāksies ceremonija. Visu ceremonijas laiku viņš mētājās ar jociņiem. Es pačukstēju: "Izbeidziet!" Beigās pasludināju viņus par vīru un sievu un mudināju noskūpstīt līgavu. No alkohola teju vai zaudējis samaņu, līgavainis pieliecās, lai skūpstītu, taču apvēma viņas grezno balto kleitu un pēc tam "izslēdzās". Kad puisis nāca pie samaņas, līgava jau bija prom. Laulību nācās anulēt," atceras rabīns Rotšteins.

Komiskais slepkavu pārītis

"Džesa un Kents teica savus laulību solījumus no galvas, viens otram nežēlojot labus vārdus. Kad Džesa teica: "Mēs esam lielisks pāris, jo divreiz izbraucām cauri visai valstij un viens otru nenogalinājām," Kents atbildēja: "Mēs lieliski saderam kopā, jo nolēmām, ka frāze "nogalināt vienam otru" brīnišķīgi derēs mūsu laulību zvērestam," atceras Bēkone.