foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 13. janvāris
Cita pasaule
2019. gada 13. janvāris, 04:33

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 13. janvāris

Jauns.lv

Viss būs labi!

AUNS

Tikai pamatīgs darbs ar sevi pašu lietas pavērsīs labvēlīgā gaismā. Iespējamas grūtības ar koncentrēšanos un nedefinējamas bailes no nākotnes, no gaidāmā. Diskomfortu tev labi palīdzētu noņemt mierīga rāma meditācija, būšana vienatnē.

VĒRSIS

Dziļas pārdomas un laba lasāmviela var pavērt jaunus apziņas apvāršņus. Daži var aizrauties ar apreibināšanos, lai noietu to pašu atklāsmju ceļu. Bet - uzmanīgi! Tas, ko šodien no sirds vēlēsies, piepildīsies pat bez īpašas piepūles. Dāvā savu siltumu citiem, pretī gūsi daudzkārt vairāk!

DVĪŅI

Lielu projektu sākumu atliec uz brītiņu, šodiena var dižus plānus saberzt smalkumos un nervus kaitinošās detaļās. Vakarpusē aprunājies ar kādu mīļu draugu. Diena ļoti piemērota, lai attīrītos fiziski un garīgi - vislabāk pirtī un ar rituāliem, protams.

VĒZIS

Dažus Vēžus var pārņemt stipras bailes ieviest jebkādas izmaiņas savā dzīvē un vēlme vispēdīgi tomēr ļauties rutīnai. Bailēm nav pamata! Izsver visus riskus un, kā saka, ej uz visu banku! Pēc tam varēsi atviegloti uzelpot.

LAUVA

Redzēsi, ka drosmīgie soļi, kurus veici pērnā gada izskaņā, bijuši pareizi. Risks attaisnosies. Ja plāno "aizbēgšanu", piemēram, ceļojuma formātā - tam šī ir izcila diena. Šodien nākušās atklāsmes var parādīt pareizo virzienu tālajam mēnesim.

JAUNAVA

Darbosies, lai uzlabotu savas dzīves kvalitāti. Vakarpusē pievērs uzmanību attiecībām ar partneri, izrisini jautājumus, kurus biji nolicis maliņā. Ass prāts un izlēmīga rīcība būs aspekti, kas šodien nesīs panākumus.

SVARI

Liderīgo noskaņojumu realizē pievakarē, tiekoties ar draugiem vai mīļoto cilvēku. Tava harizma un humora izjūta šodien vērs vaļā visas durvis. Vari uzzināt kādu rūpīgi glabātu noslēpumu. Rīta pusē lieliski izdosies sekss, mīlēšanās.

SKORPIONS

Šodien būtu vēlama atslodze un atpūta, neļaujoties bohēmas varai. Enerģija būs labi jūtama un var vest uz neprātībām, kuras citi cilvēki nesapratīs un neatbalstīs. Vislabāk nolien savā aliņā un kaldini nākotnes plānus. 

STRĒLNIEKS

Sapņi par savas labklājības uzlabošanu. Iespējami konflikti ar citādi domājošiem cilvēkiem. Par plāniem šodien nevienam neko nestāsti, visu rūpīgi izsver līdz galam, un spožākās idejas prezentē jaunnedēļ. Naudas investīcijām šodien saki nē.

MEŽĀZIS

Mežāža sievietēm šodien veiksies apģērba iegāde - viss izskatīsies labi un arī šķitīs pa kabatai esam. Izaicinājumus var sagādāt kādi piepeši - it kā no debesīm - nokrituši jauni pienākumi, ar kuriem nebiji rēķinājusies. 

ŪDENSVĪRS

Sakopo savu varēšanu un visu izdari pēc labākās sirdsapziņas. Iespējams, ar jauniem pienākumiem tiek pārbaudīta tavu spēju robeža, kas vēlāk var izrādīties labvēlīgi tev. Izklaidēm un jaunu cilvēku sastapšanai ļoti piemērota diena, īpaši pēc pl.20.

ZIVIS

Mīļā miera labad šodien var nākties paklusēt un necirst pretī asus vārdus. Īpaši jāsaudzē tās partnerattiecības, kas jau tāpat ir visai vārgas un vārīgas. Gudrākais piekāpjas, gudrākais paklusē. Ar asu uzvedību šodien var pārcirst vērtīgas, mīļas un dārgas attiecības.