foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 11. janvāris
Cita pasaule
2019. gada 11. janvāris, 04:26

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 11. janvāris

Jauns.lv

Saulainu un priecīgu tev dienu!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Rakstītam vārdam šodien būs īpašs spēks; tā var būt arī vēlmju vēstule Nākotnei vai mīļotajai personai, kas kaut kādu iemeslu dēļ nav sasniedzama fiziski. Smaguma sajūta, ja tāda no rīta ir, aizies līdz ar pievakari.

VĒRSIS

Īpaši interesēs tie procesi, kuri ietekmēs tavu dzīvi visa šī 2019.gada garumā. Lieliska diena, lai sāktu attīstīt savus talantus jomā, kurā darbojies. Papildu mācības, kursi, tikšanās ar savas jomas guru - tas viss sniegs būtisku artavu tavā personībā.

DVĪŅI

Slinkošanai un gausumam šodien (it kā par spīti) saki kategorisku Nē! Egoisma diena. To vari izmantot totāli savās interesēs un citu vajadzības atlikt dibenplānā. Droši domā tikai par sevi!

VĒZIS

Dāmām šī diena laba sevis lutināšanai, pirkumiem, friziera apmeklējumam. Ja iespējams, bērnu auklēšanu mērķtiecīgi "uzkrauj" kādam citam, piemēram, omei. Laba diena, lai nopirktu ko tādu, kas tikai tev sagādās prieku, bet citus izbrīnīs šāda kaprīze.

LAUVA

Ja tevi pārņem sajūta, ka cerības noplakušas un no iecerētā nekas nesanāks, pagaidi! Šī ir iluzoru iedomu diena, jau rīt parīt lietas šķitīs citādākas. Oficiālu papīrus šodien centies neparakstīt, jo kļūdas gadījumā tieši Lauva var izrādīties vainojamais grēkāzis. 

JAUNAVA

Atrodi mirkli sev, veldzējies savos hobijos. Starp citu, šodien prāts var nesties uz ne pārāk saprātīgu rīcību, pat risku. Ja tas neskar attiecības ar dzīvesbiedru, tad alkām, iespējams, var ļauties. Bet krāpšana, melošana, apzināts apmāns drīz var nākt gaismā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Parūpējies par savas dvēseles komfortu, lai ko tas arī sevī ietvertu. Izcili, ja vari paņemt brīvu no darba dienu un laiku veltīt savām interesēm, kas sniedz garīgu baudījumu. Fiziskā plānā šodien ļoti labs laiks pieteikties, piemēram, fitnesa klubā vai baseinā uz nodarbībām.

SKORPIONS

Formālas sarunas cerēto rezultātu var nedot. Pat ja jārunā ar priekšniecību, droši izvēlies pieklājīgu familiaritāti! Sirsnīgums šodien var vērt daudzas durvis, kurpretī aukstums un formāla attieksme atbaidīs.

STRĒLNIEKS

Ja vien ir iespēja, vakarpusē atrodi laiku sarunām ar attāliem radiniekiem. Daži šodien var nolemt iestūrēt laulības ostā vai vismaz uzsākt kopdzīvi. Bailēm vietas nav - ej, darbojies, tu esi uzvarētājs šodien! Jebkādus rakstiskus vēstījumus rūpīgi pārlasi.

MEŽĀZIS

Tavs sakāmais šoduen tomēr var tikt pārprasts, tāpēc izvēlies izteicienus un lieki nemētājies ar sarkasmu un cinismu. Mīlas dzīvē var iestāties sarežģīts periods, jo mulsumu radīs partneris - nesapratne, no kuras puses un kā viņam labāk "pieiet" un atvērt.

ŪDENSVĪRS

Netraucētā mierā ļaujies savu personisko pārdomu šarmam. Nevienam nav jāatskaitās nedz par savu sapņainību, nedz lēnīgumu. Darbi pagaidīs. Ja vien spēsi ieviest kārtību sevis paša dvēselē, šodien laiskums un inertums ir attaisnojams.

ZIVIS

Ilgas un alkas pēc kā nebijuša, sirdi trīcinoša, pēc spēcīga emocionāla pārdzīvojuma. Zivīm tas nav nekas jauns, drīzāk agregātstāvoklis. Būtiski ir šajā periodā "nesačakarēt" jau esošas attiecības, īpaši tās, kurās rutīna jau sen iestājusies. Nebūs vērts.