foto: AP/Scanpix
Kādreizējā skaistumkaraliene ASV arestēta par kailfoto sūtīšanu 15 gadus vecam skolēnam
2014.gada "Miss Kentucky" skaistumkonkursa uzvarētāja Remzija Bīrsa.
2018. gada 10. decembris, 11:22

Kādreizējā skaistumkaraliene ASV arestēta par kailfoto sūtīšanu 15 gadus vecam skolēnam

Jauns.lv

Skolotāja un 2014.gada "Miss Kentucky" skaistumkonkursa uzvarētāja Remzija Bīrsa arestēta par savu kailfoto sūtīšanu 15 gadus vecam skolēnam, vēsta CNN.

28 gadus vecā Remzija Bīrsa strādāja par skolotāja Endrū Džeksona pamatskolā, kas atrodas netālu no Čārlstonas pilsētas ASV Rietumvirdžīnijas štatā. Varasiestādes atklājušas, ka sieviete vairākkārt nosūtījusi kailfoto kādam no saviem bijušajiem audzēkņiem.

Par notikušo uzzinājuši puiša vecāki, kas dēla telefonā atraduši vairākas fotogrāfijas ar viņa kādreizējo skolotāju. Jaunietis Endrū Džeksona pamatskolā mācījies no sestās līdz astotajai klasei, savukārt Bīrsa bija viņa skolotāja nelielā daļā no šī laika.

Bīrsa policijai atzinusi, ka puisim aizsūtījusi vismaz četras fotogrāfijas, kurās viņa redzama ar atkailinātu ķermeņa augšdaļu. Attēlus skolotāja sūtījusi laika posmā no augusta līdz oktobrim, izmantojot saziņas vietni "Snapchat".

Bīrsa tiek apsūdzēta par nepiedienīgu materiālu izplatīšanu nepilngadīgajam. Kādreizējā skaistumkaraliene atstādināta no darba Endrū Džeksona pamatskolā un šobrīd ir atbrīvota no ieslodzījuma pret 10 tūkstošiem ASV dolāru.

foto: SIPA/Scanpix
Remzija Bīrsa.