foto: Pixabay.com
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 9. decembris
Cita pasaule
2018. gada 9. decembris, 05:16

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 9. decembris

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šodien rakstīts zvaigznēs.

AUNS
Tiecies pēc jauniem iespaidiem, apmierini vēlmi pēc romantikas un piedzīvojumiem. Tikai nepamet ierasto vidi un cilvēkus uz pārāk ilgu laiku.

VĒRSIS
Tu šobrīd esi uz zaļa zara vai vismaz ceļā uz to. Tāpēc nesabojā to visu, mēģinot gūt labumu, izmantojot viltīgas mahinācijas. Intrigas un nepārdomāti plāni kaitēs tavai reputācijai.

DVĪŅI
Radīsies sajūta, ka notikumi virpuļo tieši ap tevi. Pirmais iespaids, ko atstāsi, var būt patiešām spilgts. Taču piesargies – jauni kontakti nebūs noturīgi.

VĒZIS
Attiecības brīžiem būs vētrainas un nelīdzsvarotas; kad emocijas pierims – rāmas un apcerīgas. Baudi dažādību! Neļauj sīkiem aizvainojumiem sabojāt panākumu garšu.

LAUVA
Nekrīti galējībās un nezaudē kontroli pār notiekošo. Esi uzmanīgs draugu izvēlē, ne visi cilvēki ir vēlami. Neesi lētticīgs, netici visam, ko tev stāsta.

JAUNAVA
Vienīgie, kas spēs ietekmēt tavu rīcību, būs draugi. Paklausi, ja viņi tevi cenšas no kaut kā atrunāt. Ja nespēsi saglabāt pozitīvu skatījumu uz pasauli, iespējams stress un konflikti.

SVARI
Vēlāk iespējami strīdi ar laulāto draugu, vecākiem. Neatbildi ar pārmetumu uz pārmetumu, tas būs taisnākais ceļš uz konfliktu. Esi apdomīgs.

SKORPIONS
Esot kopā ar draugiem, veiksmīgi izdosies apiet sasāpējušas tēmas. Tev allaž atradīsies, par ko pajokot, tāpēc radīsies sajūta, ka problēmas atkāpušās.

STRĒLNIEKS
Ja esi nolēmis baudīt atpūtu, dodies uz laukiem svaigā gaisā. Nākamās nedēļas sākumā optimisma un prieka būs vairāk. Pārvarēt inertumu un atgriezties ierastajā darba ritmā būs vieglāk.

MEŽĀZIS
Pastiprināsies vēlme pēc estētiskā, tāpēc ieceri aktivitātes, kurās iespējams izpausties pašam vai baudīt citu māksliniecisko veikumu. Radoši meklējumi novērsīs domas no ikdienas rūpēm un palīdzēs ieraudzīt veiksmi neveiksmē.

ŪDENSVĪRS
Nonākot grūtas izvēles priekšā, nenervozē, neļaujies panikai, un viss nostāsies savās vietās. Draugi palīdzēs saprast to, kas tevi mulsina vai pat šokē.

ZIVIS
Ja tev padomā kāda oriģināla ideja, ķeries pie tās īstenošanas – neviens nepārmetīs, ja rīkosies citādāk vai darīsi to, kas tev šķiet interesants. Atļaujies būt mākslinieciski radošs!

Tēmas