foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 12. oktobris
Cita pasaule
2018. gada 12. decembris, 04:09

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 12. oktobris

Jauns.lv

Iedvesmu un izdošanos!

AUNS

Pārliecība par savu taisnību un vēlme aizrakties līdz patiesībai būs svarīgāka. Ģimene, radinieki būs tavs balsts, kas palīdzēs veiksmīgi tikt galā ar problēmām. Mīlas un seksa dzīvē šī ir neticami lieliska diena.

VĒRSIS

Esi izlēmīgs, kliedē neticību ar izlēmīgu, pašapzinīgu rīcību. Pietiks pārvarēt pirmās grūtības, lai saprastu, ka prieku spēj sagādāt ne tikai peļņa, bet arī gūtā mācība. Tavas pozīcijas nostiprināsies, un tu būsi ieguvējs.

DVĪŅI

Apkārtējie tieksies pēc tavas klātbūtnes, lūgs padomus, gribēs aprunāties, izkratīt sirdi, tāpēc nebrīnies, ja brīžiem atrodies pastiprinātā uzmanības centrā. Lai panāktu savu, liec lietā ne tikai organizatoriskās prasmes un līdera talantu, bet arī šarmu.

VĒZIS

Centies būt klāt tur, kur notiek kas svarīgs, izšķirošs, maksimāli saplāno savus darbus un ikdienas aktivitātes. Ģimene novērtēs tavu centību un precizitāti. Vakarpusē lielāku uzmanību velti garīgās dzīves jautājumiem un sevis pilnveidošanai.

LAUVA

Uzklausi cilvēkus ar citādu skatījumu uz dzīvi. Lielāku uzmanību velti ģimenei, meklē iespējas, kā satuvināties un atrisināt domstarpības. Tiec vaļā no aizdomām un aizvainojumiem.

JAUNAVA

Ja nespēsi objektīvi paraudzīties uz notiekošo, sagādāsi apkārtējiem ne vienu vien saspringtu brīdi. Aizstāvot savu viedokli un pieņemot lēmumus, atklāsies tava stūrgalvība un nepiekāpība.

SVARI

Vari sākt kādas mācības, kursus, meklēt jaunu vaļasprieku, aizraušanos. Centies ar visu tikt galā paša spēkiem, nemeklē palīdzību, tiklīdz rodas pirmās grūtības. Tev palīdzēs spēja objektīvi izvērtēt notiekošo, saskatīt notikumus perspektīvā.

SKORPIONS

Pamani svarīgas nianses un detaļas! Itin veiksmīgi izdosies atrisināt finansiālus un juridiskus jautājumus. Tiem,kuri apdomā precību plānus, vērts papētīt partnera patieso finansiālo situāciju - šajā plānā var nākt gaismā kādi pārsteigumi...

STRĒLNIEKS

Esi pacietīgs, centies neko nesasteigt. Piesardzīgi apejies ar naudu, lieki netērējies, apdomā katru soli, kuru grasies spert. Apvienojot prāta un emociju diktētus apsvērumus, veiksmīgi tiksi galā gan ar saimnieciskiem darbiem, gan sociālās realizācijas uzdevumiem.

MEŽĀZIS

Lielu daļu sasāpējušu jautājumu izdosies atrisināt vienkāršās sarunās. Plānojot aktivitātes, seko līdzi tam, lai nebūtu ne pārslodzes, ne pārāk garas dīkstāves. Māki savienot praktisko ar lietderīgo. Jo sabalansētāks un vienmērīgāks būs tavs dzīves ritms, jo mazāks būs nogurums.

ŪDENSVĪRS

Attiecībās ar līdzcilvēkiem lieti noderēs diplomāta dotības un spēja draudzīgi komunicēt. Sazinies ar tuviem radiniekiem, brāļiem, māsām. Pievērs uzmanību pašsajūtai. Ja nepieciešams, uzsāc veselību stiprinošas procedūras, maini ēšanas paradumus.

ZIVIS

Sastopoties ar netaisnību vai ļaunprātību, dod priekšroku žēlsirdībai un saticībai. Ja nemeklēsi konfliktus, šodien labi jutīsies un itin raiti tiksi galā ar plānotajiem darbiem. Tevi dzirdēs un tevis teikto ilgi atcerēsies.