foto: Shutterstock
Psihologs, kurš izglābis simtiem laulību: "Mūsdienās krāpt ir daudz vieglāk"
Psihologam Endrjū Māršalam ir labas ziņas tiem krāpējiem un piekrāptajiem, kuri vēlas glābt savas attiecības. Viņš ir palīdzējis saglabāt simtiem laulību, kuras bijušas bezcerīgās krīzēs, un saka: tas ir iespējams.
Attiecības
2018. gada 26. jūnijs, 06:11

Psihologs, kurš izglābis simtiem laulību: "Mūsdienās krāpt ir daudz vieglāk"

Jauns.lv

Mirklis, kad uzzini - tevi ir nodevis pats tuvākais cilvēks, kuru mīlēji un no sirds uzticējies, ir viens no smagākajiem triecieniem. Pirmajā brīdī var šķist, ka dzīve beigusies - vismaz kopā ar šo cilvēku jau nu noteikti. Taču šķiršanās un aizbēgšana no problēmām ir vieglākais ceļš. Daudz vērtīgāk ir saprast, kāpēc tā noticis, un kopā tikt pāri attiecību krīzei. Laulību konsultantam Endrjū Māršalam ir labas ziņas tiem krāpējiem un piekrāptajiem, kuri vēlas glābt savas attiecības.

Endrjū Māršals (Andrew G. Marshall) ir populārākais laulību konsultants Lielbritānijā. Viņš, balstoties savā vairāk nekā 30 gadu ilgajā darba pieredzē, uzrakstījis vairākas par bestselleriem kļuvušas grāmatas un karjeras laikā izglābis no krīzes simtiem laulību. No jauna iemīlēt vienam otru Māršals iemācījis pat tos, kuru laulība ir piedzīvojusi pašas sāpīgākās neuzticības formas.

“Ja jums neizdodas savam partnerim no sirds piedot neuzticību, vieglākais ceļš ir domāt, ka ir jāšķiras. Taču es, 30 gadus strādājot ar attiecību krīzes piemeklētiem pāriem, varu jums sniegt mazliet cerību.

Nedomājiet, ka tikai tāpēc vien, ka partneris jums bijis neuzticīgs, ar jūsu laulību kaut kas pašā dziļākajā būtībā ir slikti. Ne vienmēr. To var sakārtot, tikai vajadzēs īpašas zināšanas un vēlēšanos tikt pāri šai barjerai,” savā grāmatā “Es nespēju tikt pāri sava partnera neuzticībai” („I Can't Get Over My Partner's Affair“) apgalvo psihologs.

Lūk, šajā grāmatā aprakstītie Māršala ieteikumi, kā pārvarēt pat smagākās attiecību krīzes:

Nākamā lapa: Pārim atgūšanās pēc neuzticības var būt ļoti grūta