foto: REUTERS
Pirms karaliskajām kāzām: Meganas Mārklas skaistuma triks, kurš nemaksā neko
Meganas Mārklas un prinča Harija kāzas būs jau šosestdien, 19. maijā.
2018. gada 16. maijs, 06:29

Pirms karaliskajām kāzām: Meganas Mārklas skaistuma triks, kurš nemaksā neko

Jauns.lv

Karaliskās kāzas tuvojas, un visa pasaule gaida, kad varēs ieraudzīt prinča Harija līgavu Meganu Mārklu. Vai arī viņai būs mežģīņu kleita ar garām piedurknēm kā Keitai un Diānai? Vai mati būs izlaisti vai sasprausti uz augšu frizūrā? Kā viņa kopj savu ādu pirms kāzām, kuras būs teju visplašāk atspoguļotās visā TV vēsturē?

foto: REUTERS
Meganas Mārklas un prinča Harija kāzas būs jau šosestdien, 19. maijā.

Ņemot vērā, ka kāzas tiks translētas HD formātā un atspoguļotas uz glancēto žurnālu vākiem, nav šaubu, ka Meganas Mārklas ādas kopšana pirms kāzām patiešām ir topošās hercogienes vārda līmenī, raksta byrdie.com.

foto: AP

Presē tik vēstīts, ka Keita Midltone pirms savām kāzām lietoja bišu indes procedūras, kuras iedarbojās gluži kā dabīgais botokss. Noskaidrots, ka prinča Harija topošā sieva tikpat intensīvi gatavojas savas dzīves svētkiem.

foto: Vida Press

"Es veicu savas mīļākās kosmetoloģes Nikolas Džosas sagatavotos sejas vingrinājumus, kuri patiesībā veido sejas ovālu," jau pirms dažiem gadiem presei atklājusi Megana Mārkla. "Es zvēru, ka tie palīdz. Dienās, kad esmu tos veikusi, mani vaigi un zoda līnija ir daudz stingrāki."

foto: AFP

Džosa ar Meganu Mārklu strādāja vairākus gadus. Viņai tika veiktas intensīvas sejas masāžas, kas uzlabo limfodrenāžu un nostiprina ādu. Tuvojoties kāzām, topošajai līgavai tiks veikta sejas masāža. Džosa ir sagatavojusi divu veidu sejas masāžas - rītam un vakaram. 

Rīta masāža palīdzēs samazināt pietūkumu un veicinās ādas atbrīvošanos no šķidruma uzkrāšanās ap acīm. Tāpat arī šī masāža uzlabos asinsriti, ādas apgādāšanu ar skābekli un vērtīgām uzturvielām.

Savukārt vakara masāža atbrīvos sejas muskuļus. Taču labākā šo masāžu īpašība ir tā, ka tā ir neinvazīva sejas pastiepšana. Masējot sejas muskuļus, sejas ovāls kļūst izteiktāks un piepaceltāks.

Kā mājas apstākļos pašai veikt rīta masāžu sejai, skaties Nikolas Džosas video:

Kosmetoloģe Nikola Džosa māca, kā pašai veikt vakara masāžu sejai: