foto: Shutterstock
Nepareizie vīrieši, uz kuriem mēs iekrītam. 4 populārākās attiecību lamatas
Varbūt tev piemērotāks ir vīrietis, kura pašapziņa nav atkarīga tikai un vienīgi no bankas konta lieluma un uzvarām mīlas frontē?
Attiecības
2018. gada 17. aprīlis, 06:14

Nepareizie vīrieši, uz kuriem mēs iekrītam. 4 populārākās attiecību lamatas

Jauns.lv

Tev taču ir kādreiz sanācis satikties ar nepareizo vīrieti? Un ik pa laikam tu mēdz savas kļūdas atkārtot? Woman.ru atklāj, kādas ir raksturīgākās "lamatas", kurās mēs mēdzam iekrist atkal un atkal.

Veids, kā sieviete izvēlas vīrieti, ir kaut kas netverams un ļoti grūti saprotams. Mums ir izveidojušies kādi zināmi stereotipi, standarti un kritēriji, kādiem mūsuprāt jāatbilst ideālajam vīrietim. Diemžēl tie ierobežo to vīriešu loku, ar kuriem mēs satiekamies, jo kritērijiem neatbilstošus vīriešus mēs gluži vienkārši neredzam.

Lai arī mēs nepārtraukti viļamies savos idealizētajos vīriešos, tik un tā spītīgi pieturamies pie "tumšmataina, muskuļota skaistuļa ar brūnām acīm". Patiesībā, nemainot savu attieksmi pret vīriešiem un iedalot tās kādos konkrētos tipos, pastāv liela varbūtība tā arī palikt vienai, jo tādā veidā mēs iestrēgstam sava veida psiholoģiskajās lamatās.

Pārbaudi, vai neesi iekritusi kādā no tām.

Nākamā lapa: Kritērijs: izskatīgs un bagāts