foto: Shutterstock
Sekss, ciemojoties pie vecākiem: 6 padomi, kā TO darīt klusiņām (18+)
Vai šoreiz mēs tur mīlēsimies? Un vai pagājušajā reizē viņi jau kaut ko nedzirdēja?
Attiecības
2018. gada 11. februāris, 21:50

Sekss, ciemojoties pie vecākiem: 6 padomi, kā TO darīt klusiņām (18+)

Jauns.lv

Brīvdienās daudzi dodas ciemos pie saviem vai mīļotā vecākiem, tāpēc aktuāls kļūst delikātais jautājums par viesošanās intīmo pusi. Vai šoreiz mēs tur mīlēsimies? Un vai pagājušajā reizē viņi jau kaut ko nedzirdēja? Ja nevēlies dot iemeslu šādām bažām (vai lai vecāki ierauga tevi kailu, kādu pēdējoreiz redzēja bērnudārza laikā), vērts ielūkoties "Men’s Health" piedāvātajos padomos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ir lietas, kas vecāku un bērnu attiecībās nemainīsies nekad. Arī tad, kad vecāki jau ir nobrieduši kļūt par vecmāmiņām un vectētiņiem, viņi tāpat nevēlas pieķert savas atvases, nodarbojoties ar seksu. Taču – ko darīt, ja kopā ar savu otro pusīti ciemojies pie vecākiem vai arī visi kopā dodaties kopējā ceļojumā? Viss ir vienkārši – jāļauj vaļa fantāzijai.

„Daži mani klienti ir teikuši, ka labākais sekss dzīvē viņiem ir bijis tieši vecāku mājās. Neierastie apstākļi piešķir krietnu pikantuma devu, un sajūta „galvenais, lai mūs nepieķer,” ir ļoti uzbudinoša,” stāsta seksuālo attiecību terapeite Marisa Nelsone.  Pikantērijas ir laba lieta, bet tev nudien negribētos sastapties ar savu izbrīnīto tēvu brīdī, kad būsi bez apģērba, vai ne? Tāpēc ielūkojies mūsu padomos, kā veiksmīgi nomaskēt savas kaislības, atrodoties vienā mājā ar vecākiem.

Nākamā lapa: Izvairieties no gultām: tas absolūti neatbilst diskrētam seksam