Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 17. decembris
Cita pasaule
2017. gada 17. decembris, 05:02

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 17. decembris

Kasjauns.lv/LETA

Lai jauka diena!

AUNS

Nebūs viegli iegūt kolektīva atbalstu, būs daudz jādiskutē un jāskaidro sava rīcība, taču tavi plāni no tā necietīs. Gluži pretēji, pateicoties tam, idejas izkristalizēsies un būs vieglāk īstenojamas.

VĒRSIS

Lietišķas attiecības attīstīsies veiksmīgāk, ja mācēsi izvēlēties pareizo mirkli un vietu sarunai. Ja vajag, nogaidi, nelauzies aizslēgtās durvīs. Starp daudzajiem pienākumiem atceries par sevi – atrodi laiku, lai uzlabotu pašsajūtu, stiprinātu imunitāti, veiktu relaksējošas procedūras.

DVĪŅI

Pievērs uzmanību sīkumiem, jo tiem var izrādīties liela loma turpmāko ieceru īstenošanā. Svarīgas sarunas vai tikšanās neieplāno. Ja tomēr neizdodas no tā izvairīties, nebrīnies, ka rezultāts tevi neapmierina.

VĒZIS

Būs grūti palikt malā un neiejaukties procesos, kur iespējams gūt kādu labumu. Ja uzņemies atbildību, darbojies ar pilnu atdevi, jo nekādas atlaides tev netiks dotas.

LAUVA

Uzturi pēc iespējas labākas attiecības ar apkārtējiem, neaizraujies ar ārišķībām un tukšām runām. Lepnība, augstprātība un nevajadzīga izšķērdība var kļūt par iemeslu sīkām nepatikšanām un pat materiāliem zaudējumiem.

JAUNAVA

Atmosfēra ģimenē būs patīkamāka, ja risinājumus meklēsiet kopīgiem spēkiem. Draugi, radi labprāt dalīsies pieredzē un zināšanās, taču dažkārt būs grūti izprast viņu rīcības motīvus.

SVARI

Pat tad, ja būsi atvērts visdažādākajiem risinājumiem, ne vienmēr izdosies noregulēt nesaskaņas ar apkārtējiem un tikt galā ar stresa situācijām. Dažkārt būs vajadzīgs lielāks gribasspēks un līdzcietība.

SKORPIONS

Ievēro pareizu ēšanas režīmu, rūpējies par pietiekamu vitamīnu devu, apmeklē sporta zāli vai izmanto ziemas aktīvās atpūtas iespējas. Dari to, ko patiešām vēlies, jo tas, kas tev patiks visvairāk, dāvās arī vislielāko labumu.

STRĒLNIEKS

Apkārtējo draudzīgums un labvēlība veicinās jaunu attiecību veidošanos. Radīsies izdevība atklāt talantus, saņemt uzslavas, tikt pie materiāliem labumiem.

MEŽĀZIS

Atturies no došanās tālā ceļā, neeksperimentē, nemeklē asas izjūtas. Izklaidības un sapņainības dēļ būs grūti koncentrēties nopietnām lietām, paturēt prātā svarīgu informāciju.

ŪDENSVĪRS

Kamēr tas netraucē risināt vienkāršus – ar sadzīvi un materiālo labklājību saistītus – jautājumus, sapņo un lidinies savas iztēles mākoņos, cik vien to pieļauj laiks un līdzekļi.

ZIVIS

Apspriežot aktuālus sadarbības jautājumus, mēģini neizplūst tukšos spriedelējumos un garās diskusijās, ar solījumu došanu neaizraujies.