Parisas Hiltones zvēru dārzs. Dāmai jauns sunītis
2010. gada 26. augusts, 06:12

Parisas Hiltones zvēru dārzs. Dāmai jauns sunītis

Jauns.lv

Sabiedrības dāmai Parisai Hiltonei ir jauns četrkājainais draudziņš – mopsis Magsijs. Vārdu suņukam palīdzējuši izdomājuši fani, kas seko līdzi Hiltones aktualitātēm, ko viņa raksta sociālās saziņas tīklā „Twitter”!

Savulaik bagātniece ne soli nespēra bez klēpja sunīša Tinkerbela somiņā. Taču kopš mode nēsāt četrkājaino draugu visur sev līdzi pārgāja, Hiltones dzīvnieku saime dzīvojas tikai viņas mājās, kur tiem dārzā ir pat savs atsevišķs namiņš. Bagātniecei pieder teju zoodārzs. Viņai ir kinkažu (jenotu dzimtas plēsējs, līdzīgs lemuram), pērtiķītis, pundurcūciņa un papagailis. Elenas Dedženersas sarunu šovā viņa atklājusi, ka esot saimniece septiņpadsmit (!) suņiem.

Sabiedrībā ar suņuku Parisa nebija manīta jau sen. Hiltones jau tā kuplajai zvēru saimei tagad pievienojies vēl viens – mopsītis Magsijs. Kopā ar to bagātniece šīs nedēļas sākumā bija devusies uz Beverlihilsu iepirkties. Abi apmeklēja prestižo „Fred Segal” veikalu un iepirkās „Petro Zillia”.

Ka mis Hiltone devusies „šopingā”, uzzinājuši arī paparaci un, viņai iznākot no veikala, kā parasti katru soli piefiksēja vairāki lielo teleobjektīvu īpašnieki. Hiltone ar šādu ikdienu jau sen apradusi un uzskata, ka labāk ir fotogrāfiem uzsmaidīt, nevis rādīt neapmierinātu seju vai vidējo pirkstu, kā nereti to dara citas slavenības. Vismaz plašsaziņas līdzekļos nonāk jaukas Hiltones bildes un fotogrāfiem neizdodas gūt sensāciju ar to, ka viņa, piemēram, dusmojas.

Acīgie sensāciju mednieki arī piefiksējuši, ka mis Hiltonei ir ne tikai jauns četrkājainais draugs, bet arī nobrāzts ceļgals. Hmm... varbūt paklupusi dārzā, cenšoties noķert šo draiskuli?

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press

Tēmas