Latviete Baiba Frēliha Stambulā ieguvusi titulu "Labākais smaids"
2011. gada 13. decembris, 22:12

Latviete Baiba Frēliha Stambulā ieguvusi titulu "Labākais smaids"

Jauns.lv

Piedaloties starptautiskajā konkursā "Best Model of the World 2011", 22 gadus vecā Latvijas pārstāve Baiba Frēliha kļuvusi par titula "Best Model of the World 2011 - Best Smile" ieguvēju, informēja konkursa dalībnieks Romāns Voitaņecs.

Starptautiskais konkurss "Best Model of the World 2011" aizvadītajā nedēļā notika Stambulā, un tajā bez Frēlihas Latviju pārstāvēja arī 28 gadus vecais Romāns Voitaņecs.

Konkursā piedalījās dalībnieki no visiem pasaules kontinentiem, pārstāvot tādas valstis kā Austrālija, Kanāda, Ķīna, Kolumbija, Itālija, Nigērija, Krievija, Venecuēla un daudzas citas.

Kopumā konkursā piedalījās meitenes no 33 valstīm, bet puiši pārstāvēja 38 valstis.

Baiba Frēliha ir konkursa “Mis Latvija 2009” fināliste, 2010. gadā uzvarējusi prestižajā skaistumkonkursā "Beauty of the World 2010", kas notika Ķīnā. Viņa dzimusi Taurupē, pēc Taurupes vidusskolas un Madlienas mūzikas un mākslas skolas mākslas nodaļas absolvēšanas iestājusies Rīgas Stradiņa Universitātē, lai apgūtu starptautisko mārketingu un reklāmu. Brīvajos brīžos Baiba labprāt glezno, un viņai ļoti patīk ceļot.

LETA, Kasjauns.lv / Foto: mis.lv