Latvijā atklāts starptautisks modes tiešsaistes iepirkšanās klubs Fashion Days
2012. gada 18. decembris, 07:54

Latvijā atklāts starptautisks modes tiešsaistes iepirkšanās klubs Fashion Days

Jauns.lv

Fashiondays.lv tiek piedāvāti pasaulslavenu zīmolu zīmolu apģērbi, apavi un aksesuāri bērniem, sievietēm un vīriešiem, kā arī mājas preces ar atlaidēm līdz pat 70 %.

Ekskluzīvu piedāvājumu cienītājiem www.fashiondays.lv būs iespēja izmantot tādas pašas priekšrocības preču iegādē kā Fashion Days modes tiešsaistes iepirkšanās kluba 3 500 000 līdzšinējo biedru Rumānijā, Čehijā, Ungārijā, Slovākijā, Bulgārijā, Slovēnijā, Polijā un Lietuvā. Tajā iespējams iepirkties tikai reģistrētiem lietotājiem, un uzņēmuma vadība pauž gandarījumu, ka līdz ar atklāšanu modes tiešsaistes iepirkšanās klubam pievienojās aptuveni 15 000 jaunu biedru.

Modes tiešsaistes iepirkšanās kluba Fashion Days priekšrocība salīdzinājumā ar tradicionālajiem mazumtirdzniecības veikaliem ir, ka liela daļa no tajā esošajām precēm Latvijā pieejamas tikai šeit, tāpat iepirkšanās process ir daudz ērtāks, ātrāks un iespējams jebkurā laikā. Fashion Days pasaulē pazīstamo zīmolu preču klāsts gan ir noteiktā skaitā, piemēram, attiecīga izmēra un krāsas apģērbam vai apaviem. Lai nodrošinātu jebkuram pircējam vienlīdzīgas iespējas tikt pie iecerētā, katras dienas jaunais piedāvājums īpašās kampaņās būs nopērkams no astoņiem rītā.

Fashion Days parūpējušies gan, lai iepirkšanās  www.fashiondays.lv būtu īpaši droša, gan, lai preci līdz pircēja durvīm nogādātu viens no vadošajiem sūtījumu piegādātājiem Eiropā – DPD. Tikpat vienkārši iespējams Fashion Days pirkumu nogādāt atpakaļ SIA Fashion Days Shopping birojā Rīgā, ja, piemēram, nav izdevies izvēlēties īsto izmēru, pirkuma krāsa neatbilst iecerētajai utml. Jārēķinās, ka preču piegādei nepieciešamas vismaz divas, trīs nedēļas.

Fashion Days ir populārākais modes tiešsaistes iepirkšanās klubs Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ietilpst MIH Allegro grupā. Šveicē dibinātais uzņēmums kopš 2009. gada strauji apguvis nozares tirgus Rumānijā, Čehijā, Ungārijā, Slovākijā, Bulgārijā, Slovēnijā, Polijā, Lietuvā. Interneta iepirkšanās klubs Fashion Days Latvijā piedāvā preces no tādiem pasaulē pazīstamiem zīmoliem kā Versace, Dolce&Gabbana, Chanel, Giorgio Armani, Gucci, DKNY, Calvin Klein, Miss Sixty, Guess u.c. Fashion Days katru dienu īpašās pārdošanas kampaņās ierobežota skaita zīmolu precēm piedāvā atlaides līdz pat 70%. Piedāvājumā ir tūkstošiem dažādu apģērbu, apavu un aksesuāru bērniem, sievietēm un vīriešiem, kā arī mājas preces. Lai kļūtu par ekskluzīvā iepirkšanās kluba dalībnieku, nepieciešams reģistrēties mājas lapā internetā – www.fashiondays.lv.

Pastaiga.lv / Foto no publicitātes materiāliem