Dziedātājai Jolantai Strikaitei ir pat divi suņuki!  FOTO

Dziedātājai Jolantai Strikaitei ir pat divi suņuki! FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja, grupa ”Lady's Sweet” dalībniece un TV raidījuma „Labvakar, Latvija!” vadītāja Jolanta Strikaite ir saimniece divām toiterjera šķirnes suņu meitenēm Sofijai un Karlai.

Dziedātājai Jolantai Strikaitei ir pat divi suņuki...
Dziedātāja Jolanta Strikaite ir saimniece divām toiterjera šķirnes suņu meitenēm Sofijai un Karlai.
Dziedātāja Jolanta Strikaite ir saimniece divām toiterjera šķirnes suņu meitenēm Sofijai un Karlai.

„Karla ir Sofijas meita! Tam grūti noticēt, jo Karla ir augumā lielāka un turklāt ar zīdainu garu spalvu. Viņas tētis ir garspalvainais toiterjers. Reizēm mums jautā, kas nogājis greizi ar pārošanu. Īstenībā viss ir kārtībā, tā toiterjerus mēdz pārot. Šo sunīšu purniņi patīk vairāk nekā īsspalvainajiem toiterjeriem, tie ir tādi smaili kā mazām lapsiņām,” žurnāla „100 labi padomi” jaunākajā numurā stāsta Jolanta.

 Viņa vienmēr gribējusi mājdzīvnieku - Jolantai bijušas zivtiņas un kanārijputniņi. Nu viņai ir suņuki, kaut arī izrādījies, ka Jolantai ir alerģija pret kaķu un suņu aso sarveida spalvu. „Taču Karlai spalva ir ļoti mīksta, un Sofija ir īsspalvaina, kas man neizraisa nekādas veselības problēmas,” paskaidro dziedātāja.

„Karlai jūnijā būs divi, bet Sofijai ir piecarpus gadu. Viņa ir cēla dāma gan pēc vecuma, gan uzvedības, bet Karla ir īsts nemiera gars. Maziem suņiem patiešām ir lieli raksturi. Par to daudz esmu domājusi. Sofija un Karla ir vienas sugas suņi, bet katrai izteikti citādāka daba. Abas respektē mani, klausa un netraucē. Ja spēlējos ar viņām, protams, suņi priecājas, bet, kad beidzu, arī viņas norimst. Mazo dzīvnieciņu lielā pacietība pārsteidz. Citreiz apsāpas sirds, domājot, ka viņu pasaule ir tik plaša, cik liela ir mūsu māja un ģimene,” par saviem mīluļiem lepojas Jolanta Strikaite un izstāsta arī dažus suņuku nedarbus: „Sofija tādus nedara, viņai patīk vien apkošļāt mana piezīmju blociņa stūrus. Drusku atliek novērsties un atkal jāpērk jauns! Bet Karla reiz izrevidēja miskastes maisu. Izvazāja pa māju un sanesa mantību savā slēptuvē mūsu guļamistabā zem gultas.”