Vasaras modīgākais grims: jo mazāk, jo labāk. FOTO
Atceries, ka neuzkrītoša grima galvenais mērķis ir izcelt savu dabisko skaistumu, nevis izrādīt tavas grimēšanas prasmes.
2013. gada 3. jūnijs, 12:50

Vasaras modīgākais grims: jo mazāk, jo labāk. FOTO

Jauns.lv

Sarkanā lūpu krāsa un dūmakainais acu grims lai paliek rudenim. Šovasar labāk sekot moto „jo mazāk, jo labāk” un veidot pavisam neuzkrītošu grimu.

Dabiska izskata grims ir lielisks tāpēc, ka ļauj neuzkrītoši izcelt skaistāko un noslēpt ne tik perfekto. Galvenais uzsvars dabiskā grimā likts uz perfektu ādu. Ja daba ar tādu nav apveltījusi, to var maskēt ar grima palīdzību – korektoru, atbilstoši ādas tipam izvēlētu tonālo krēmu un pūderi.

Ar prasmīgi uzklātu grimu iespējams arī nedaudz „pielabot” sejas vaibstus. Daudzas sievietes nemaz nezina par tādu grima mākslinieku triku kā ēnošanu un izgaismošanu. Ideja ir pavisam vienkārša – ieēno zem vaigu kauliem, bet virs tiem uzklāj izgaismotāju. Ar šo vienkāršo triku modeles modes skatēs iegūst tik ļoti apjūsmotos augstos vaigu kaulus un starojošu sejas ādu.

Taču ar konturēšanu nevajag pārcensties. Ar to ļoti aizraujas realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, taču viņas grimu par dabisku nosaukt nevar.

Sejas toni palīdzēs atsvaidzināt nedaudz vaigu sārtuma un lūpu balzams ar vieglu toni. Atceries, ka neuzkrītoša grima galvenais mērķis ir izcelt savu dabisko skaistumu, nevis izrādīt tavas grimēšanas prasmes. Pat, ja esi pavadījusi pie spoguļa pusstundu, nevienam tas nav jāzina!

Kasjauns.lv/ Foto: Bulls Press