Deju šovā sacenšas divas grūtnieces. Uzvar Viktorija ar vīru Uldi. FOTO. VIDEO
Uzvaru šovā "Pirmā deja" svinēja Viktorija ar Uldi.
2016. gada 13. oktobris, 22:03

Deju šovā sacenšas divas grūtnieces. Uzvar Viktorija ar vīru Uldi. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

TV šova „Pirmā deja” šā vakara raidījumā kā ierasts redzējām divu pāru kāzu dejas. Šoreiz uzvaru un 1000 eiro balvu guva Uldis un Viktorija, kuri gada laikā paguva apprecēties divas reizes.

Viktorija un Uldis iepazinās aukstā novembra vakarā pirms trīs gadiem Jelgavā. Abiem patīk ceļot, tādēļ pirms pāris mēnešiem viņi aizbrauca uz Čehiju, lai pa kluso aprecētos Prāgas vecpilsētas. Taču Uldis ļoti gribējis kāzas arī kopā ar radiem un draugiem, tādēļ viņi precējās vēl vienu reizi, bet nu jau Jelgavā. Asumiņam abi nolēma vēl piedalīties šovā “Pirmā deja” un iegūt balvā kopīgu ceļojumu, kuru ar savu pārliecinošo priekšnesumu arī ieguva.

Viktorijai un Uldim pretī stājās rīdzinieki Ainārs un Rudīte, kas iepazinās uz kuģa Dienvidķīnas jūrā. Sākumā Rudīte domājusi, ka Ainārs ir precējies, tādēļ neļāva savām jūtām vaļu. Kad kuģim saplīsa dzenskrūve, tad nācās doties krastā, kur jūrniekiem ir neizbēgamas ballītes. Tur arī abi iepazinās tuvāk, un pēcāk uz kuģa Rudīte arī bildināta. Abu ģimenē jau ir meitiņa, Rudīte gaida otru bērniņu un pāris nolēmis, ka ir īstais brīdis kāzām.

Protams, dalība “STV Pirmā!” šovā “Pirmā deja” nekad nav bez mazākām vai lielākām krīzēm, un arī šis raidījums nebija izņēmums. Taču, tā kā abas līgavas bija bērnu gaidībās, tad priekšnesumi bija vijīgi un emocionāli nevis akrobātiski.

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes