foto: Publicitātes foto
Militārā drāma ar patriotiskiem karavīriem “Jūras spēku komanda”
Elitāras jūras kara flotes līderis ir pieredzējis karavīrs Džeisons Heijess.
2017. gada 10. novembris, 14:22

Militārā drāma ar patriotiskiem karavīriem “Jūras spēku komanda”

Kasjauns.lv

2017. gada seriāls “Jūras spēku komanda” (Seal Team) vēsta par dzīvi elitārā jūras kara flotē – kā specvienības pārstāvji trenējas, plāno un izpilda visbīstamākās misijas, ko uzdevusi veikt Amerikas valsts.

Sižets seriālā nevijas tikai ap kārtējo riskanto misiju, kas ir jāizpilda godam. Tajā attēlotas attiecības starp komandas biedriem un ar viņu mājās palikušajiem ģimenes locekļiem, dažādas raksturu šķautnes un personīgo mērķu sasniegšana.
Seriāla galvenā varoņa Džeisona Heijesa loma uzticēta Deividam Boreanazam, kas ir viens no spožākajiem Amerikas TV seriālu aktieriem. Plašai publikai viņš kļuva pazīstams ar eņģeļa lomu seriālos “Bafija pret vampīriem” un “Eņģelis”, kā arī atveidojot FIB speciālo aģentu seriālā “Nozieguma skelets”.

foto: Publicitātes foto
Seriālā parādās gan varoņu dažādie raksturi, gan viņu spēja mobilizēties un apvienot spēkus kopīgas misijas paveikšanā.

Seriālā“Jūras spēku komanda” Boreanazs ir spēcīgs jūras kara flotes līderis, kurš riskē ar dzīvību un veselību, piedaloties ar terorismu saistītās operācijās visā pasaulē. Džeisons cīnās ar vainas apziņu par operācijas laikā zaudētu tuvu draugu. Viņa profesijas izvēles dēļ cieš ģimene – sieva un pusaudžu vecuma bērni. Džeisons viņus ļoti mīl, bet darba uzdevumi patriotisku jūtu vadītajam karavīram vienmēr ir pirmajā vietā. Shortcut Films seriāls pieejams ierunāts latviešu un oriģinālajā – angļu – valodā.

Kā elitārās flotes līderim izdosies tikt galā ar sarežģītām operācijām un iedvesmot savus līdzgaitniekus, skaties Shortcut Films.


Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī Shortcut Box ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!