foto: unsplash.com
Rudens vīns, kas liks tajā iemīlēties
Dzīvesstils
2022. gada 3. oktobris, 06:00

Rudens vīns, kas liks tajā iemīlēties

Reklāmas projekts

To bieži saka, bet tur neko nevar darīt, jo tā ir taisnība. Rudens ir paradīze zemes virsū — aplapojums, smaržas, vēsa vēja brāzma, mierinošs ēdiens, spilgtās krāsas, kas izkrāso brīnišķīgo dabu. Visiem ir kaut kas, ko iemīlēt rudenī; kāpēc gan ne vīnu? Rudens ir ražas novākšanas un vīndarīšanas sezona, tas ir laiks, kad laukus pārņem tikko iegūta vīna aromāts. Īsumā šis ir labākais gadalaiks, kad izbaudīt glāzi vīna. Šie ir mūsu iecienītāki rudens vīni, kuriem ļauties sezonas pilnbriedā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rkatsisteli

Bieži vien šķiet, ka rudens ir sarkanvīna sezona, bet ne tikai... Šis ir arī lielisks laiks iemīlēt dažādus pudelēs iepildītus baltvīnus, piemēram, Rkatsiteli. Tas tiek raksturots kā atturīgs un atsvaidzinošs, ar kraukšķīgu zaļo ābolu garšu un cidoniju un balto persiku Rkatsiteli nokrāsu salīdzinājumā ar labas kvalitātes Petit Chablis vai, iespējams, Pinot Grigio no Itālijas ziemeļiem. Tas ar lieliem panākumiem izmantots apelsīnu vīnos, kur vīnogas tiek ilgāk atstātas uz mizas, piešķirot vīnam komplicētību un tekstūru. Baudiet to ar grilētu gaļu, savvaļas putnu gaļu un siera plati, un pilnībā ļaujieties rudens mājīgumam.

CUVEE

Šis gruzīnu Cuvee, slavenākās Gruzijas sarkano vīnogu šķirnes Saperavi un franču Cabernet Sauvignon maisījums, ir tieši tas, kas jums nepieciešams, lai sasildītu savas garšas kārpiņas, kad iestājas rudens vēsums. Padomājiet par estētiski pievilcīgiem nobriedušiem ķiršu un kazeņu augļiem, kas papildināti ar šokolādes un grauzdētas kafijas pupiņu aromātu jūsu vīna glāzē. Šiem sarkanajiem toņiem ir aromāti, kas svārstās no zemes tabakas un ādas līdz krustnagliņām, kanēlim un muskatriekstam. Ja vēlaties vairāk garšvielu, paņemiet pudeli ar uzrakstu "Reserva", lai vēl vairāk iepriecinātu savas rudens garšas kārpiņas.

Aleqsandrouli

šoruden izvēloties Aleqsandrouli Rosé, jūs noteikti atradīsit iemīlēšanās vērtu rudens vīnu. Runājot par rudens vīniem, šis vīns neapšaubāmi ir viens no piemērotākajiem — padomājiet par avenēm, krustnagliņām, kaltētām zemenēm un garšaugiem kopā ar skaistāko rozā krāsu, kādu vien varat iedomāties. Ko gan vēl vairāk var vēlēties no vīna aukstajā laikā? Baudiet to ar sautējumu vai vienkārši malkojot, kamēr atrodaties zem segām vai pie ugunskura, vai vakariņojot mājās.

Neatkarīgi no tā, vai rudens baudījumam meklējat baltu, sarkanu vai rosé, iepazīstieties ar Gruzijas vīnu pagrabu platformu “Til Sold Out”. Gruzīnu vīnu platformā ir daudz dažādu vīnu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām šajā skaistajā sezonā un kas ļauj atrast visu, ko vien sirds kāro.

Alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai. 

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar TRIBE INTERNATIONAL

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās