foto: unsplash.com
Viegls gruzīnu vīns pēdējo vasaras dienu baudīšanai 
Dzīvesstils
2022. gada 7. septembris, 06:00

Viegls gruzīnu vīns pēdējo vasaras dienu baudīšanai 

Reklāmas projekts

No ilgi gaidītajām vasaras dienām atlikušas vien tikai dažas ‒ brīvās, saules pielietās, spirdzinošās dienas nemanāmi ir pagājušas, un mums jau tuvojas jauns darba gada sākums. Atkal smaga darba, ikdienas rutīnas un stresa pilns gads. Lai uzkrātu pietiekami daudz enerģijas šim laikam, ir svarīgi pilnībā izbaudīt vasaras sniegto brīvību un prieku, izgaršot katru mirkli un atpūsties. Protams, šie divi jēdzieni dažādiem cilvēkiem ir atšķirīgi: daži no mums iedomājas savas ideālās vasaras dienas pludmalē ar interesantu grāmatu, daži sapņu atvaļinājumu vēlas pavadīt kopā ar draugiem kalnos, bet citi dod priekšroku atpūtai vienatnē, ceļojot vai vienkārši sēžot mājās un skatoties "Netflix". 

Neatkarīgi no tā, vai tas notiek mājās vai dabā, viens, kas daudziem cilvēkiem ir kopīgs, kaldinot vasaras plānus un sapņus, ir vīns ‒ vienkārši pie vīna glāzes ir vieglāk pieņemt iespējas un novērtēt dzīves krāsas. Ņemot to vērā, zinām, ka ar karstajiem vasaras vakariem parasti vislabāk sader viegli vīni, tādi viegli reibinoši, kas uzkurina mūsu garastāvokli un pastiprina emocijas.

Septembrim klauvējot pie mūsu durvīm, vēlamies jums ieteikt Gruzijas baltvīnu WE ‒ labu noslēgumu ilgi gaidītajām vasaras dienām un starojošam jaunā gada sākumam.

Ir teiciens: burvība aizsākas, kad austrumi satiekas ar rietumiem, lai radītu jaunu vīna buķeti. WE ir rietumu un austrumu vīndarības kultūru sajaukums, kas iezīmē lieliskas svaigu Tsolikouri vīnogu garšas notis un pāriet padziļinātajā Kisi garšā. Tas ir kalnaino rietumu un auglīgās Kahetijas vīna darīšanas kultūru sajaukums, kas rosina Gruzijas vīndaru neizsīkstošo zinātkāri, lai vīna entuziastus aicinātu arvien jaunos vīna piedzīvojumos.

No Kisi vīnogām iegūst gaiša dzintara krāsas klasiskos vīnus ar patīkamu aromātu un maigu pēcgaršu, savukārt Tsolikouri vīnogām, pateicoties Gruzijas siltajam klimatam un dāsnajai saulei, ir dabiski augsts cukura saturs, tāpēc vīni ir ļoti saldi un viegli. Šī izsmalcinātā Kisi un Tsolikouri vīnu kombinācija apvieno nopietno austrumu un dzīvespriecīgo rietumu raksturu, ļaujot atrast katru vasaras tēlu, ko vēlaties iemiesot.

Un mūsu pēdējais padoms: lai pilnībā izbaudītu vasaras brīvdienas, ir vienkārši pēc iespējas vairāk jāizjūt laimīgie mirkļi, jāiedzer glāze laba vīna un jāsaglabā atmiņas, kas jūs iepriecinās nākamajā gadā.

Alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai. 

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar TRIBE INTERNATIONAL.

Tēmas