foto: unsplash.com
Vīna sajaukšana - sena prakse, kas ir no jauna populāra, un Jums noteikti jāizbauda sajaukto gruzīnu vīnu
Dzīvesstils
2022. gada 6. jūlijs, 18:05

Vīna sajaukšana - sena prakse, kas ir no jauna populāra, un Jums noteikti jāizbauda sajaukto gruzīnu vīnu

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Pēc Padomju Savienības izjukšanas Gruzijas vīna ražošanas nozare ir daudz aktīvāk iesaistījusies vīnu sajaukšanā, jo vēsture nedod mums noteiktu virzienu sajaukt vai nē, vīna darītāji vairumā reģionu var paši brīvi pieņemt lēmumu. Tādā veidā, jo vairāk vīna maisījumu parādās plauktos, jo grūtāk ir izvēlēties pareizo vīna maisījumu, kas vislabāk derētu Jūsu gaumei. 

Šeit mēs jums palīdzēsim un pastāstīsim par diviem mūsu iecienītākajiem Gruzijas vīndariem!

Cuvee by Orgo

Cuvee by Orgo ir divu slavenu gruzīnu vīnogu šķirņu maisījums - Rkatsiteli un Mtsvane, ko audzē uz smilšainas un ar māliem bagātas zemes Alazani ielejā Kakheti reģionā. Dzirkstošs un svaigs vīns ar elegantām citrusu, bumbieru un balto persiku smaržām, kas līdzsvarots ar minerāliem un tekstūru.  Salmu krāsas, vieglais Cuvee ir rets vīns, ko var baudīt ikviens vīna cienītājs.

Amosa Tsolikouri un Kisi Blend

Tsolikouri un Kisi blend no Amosa. Amosa galvenais vīna tehniķis Gogi Dakishvili vīna industrijā strādā jau vairāk nekā 30 gadus, un viņa pieredze apvienota ar Amosa novatoriskajām vīzijām, lai no jauna atklātu un apgūtu Gruzijas vīna darīšanas kultūras autentiskumu, kas apvienota, lai uzsāktu ideju par Tsolikouri un Kisi maisījuma radīšanu - iedvesmojošu maisījumu, ko reti var atrast tirgū un kas Jūs viegli iepriecinās. 

Runājot par aromātu un smaržu, pagaidām mēs to atstājam Jūsu iztēlei - Jūs varat atrast maisījumu gruzīnu pagrabu platformā. 

Sagaidi to un dalies iespaidos ar mums!

Ar mīlestību no gruzīnu vīna projekta dalībniekiem!

Alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai.