foto: Publicitātes foto
"Pennyblack" jaunā kolekcija - koloniāla atmosfēra mūsdienīgās noskaņās
Mode
2021. gada 21. maijs, 12:54

"Pennyblack" jaunā kolekcija - koloniāla atmosfēra mūsdienīgās noskaņās

Jauns.lv

Koloniāla atmosfēra, kas izpausta mūsdienīgās noskaņās "Pennyblack" 2021. gada pavasara/vasaras kolekcijai.

NOSKAŅA

Eksotiskas, no austrumiem nākušas ietekmes. Greznas dabas ainavas, kas sarunājas ar interjeru, plaša veranda, no kuras paveras skats uz dārzu un elegantu telti, kas atrodama zaļo augu pārpilnībā. Nokļūstot tālās zemēs, Eiropas elegance apliecina savu identitāti, bet atklāj jaunu funkciju, kas atbilst zīmola vīzijai un ir piemērota mūsu laika garam.

foto: Publicitātes foto

STILS

Tamborēti audumi ar dabisku sajūtu, lins un kokvilna ar bagātīgām faktūrām, kas iezīmē ikdienas siluetu. Kreklkleitas, kas slīd pāri augumam un akcentē jostasvietu, un žaketes, kuras var kombinēt ar Bermudu šortiem vai platām biksēm. Svārki garumā virs ceļa ir taisni vai viegli plandoši. Komplektu papildina vīrišķīgi krekli un džinsa apģērbi perfektā saskaņā. Unikālas apdrukas, kas uzreiz nosaka toni. Dzīvnieku apdrukas motīvi – zebra un žirafe – grafiskā versijā pārstrādāti uz audumiem un trikotāžu. Tropu florai ir gobelēnauduma sajūta, to papildina savvaļas fauna ar akvareļu efektu. Ballīšu apģērbam tiek piešķirts arī māksliniecisks efekts: ziedu raksti iegūst pasakām līdzīgas notis ar plūstošiem viegliem audumiem līdzās stingram, vienkrāsainam taftam. Punktainais polka-dot raksts un svītras papildina pilsētas dimensiju, kur līdzsvara meklējumi starp stilu un komfortu noved pie 24J kolekcijas izveides, kas pilnībā izgatavota no vieglas trikotāžas. Kostīmi, topi un kleitas minimālistiskā, daudzpusīgā dizainā, ko var valkāt dažādās kombinācijās gan dienā, gan vakarā.

foto: Publicitātes foto

KRĀSAS

Dabiski neitrāli toņi dienas apģērbam, sākot no mandeles līdz tumšajai šokolādei ar smilškrāsas, biskvīta, karameļu, kā arī gaiši zilām nokrāsām, kas piešķir svaigumu. Spilgtas krāsas vakaram un īpašiem gadījumiem: fuksijas, tirkīza un smaragdzaļi toņi ar pieskaņotiem pasteļtoņiem apdrukās.

foto: Publicitātes foto

AKSESUĀRI

Zebras dzīvnieku apdrukas uz techno knit sporta apaviem, jostām, plecu somām un lakatiem (pēdējie pieejami arī žirafes apdrukas versijā). Reptiļu mikro apdrukas uz zīmola ikoniskajām ģeometriskajām cilindra formas somām, ko pieskaņot jostām, augstpapēžu kurpēm vai sandalēm. Bezpapēžu sandales ar metālisku toņu balerīnas garām auklām ap potīti, lai ideāli papildinātu kolekcijas siluetus. Augstas jostas joprojām saglabājas kā atšķirīga "Pennyblack" stila iezīme.

"Pennyblack" kolekciju var iegādāties, Tērbatas ielā 1/3, Rīga un t/c "Spice".

Raksts sadarbībā ar Pennyblack.