foto: Publicitātes foto
Arhitektūras tūristiem: bezrūpīgs brīvdienu luksuss Barselonas pievārtē
Dzīvesstils
2018. gada 20. decembris, 12:02

Arhitektūras tūristiem: bezrūpīgs brīvdienu luksuss Barselonas pievārtē

Pastaiga

32 kilometrus jeb pusstundas vilciena brauciena attālumā no Barselonas meklējama neliela 380 metrus gara pludmale – Platja de Garraf, kas kopš 1950. gadiem slavena ar savām zaļi baltajām pludmales koka mājiņām, kuras sava visnotaļ komiski odiozā veidola dēļ pievilina ne vienu vien arhitektūras tūristu.

Šķiet, to vidū bijis arī stila viesnīcu – biedru klubu tīkla Soho House īpašnieks Nick Jones. Iegādājies virkni mājiņu, kas zigzagā izstiepušās gar pludmali, viņš tās pārvērtis 17 numuru naktsmītnē ar šarmantu nosaukumu Little Beach House.

foto: Publicitātes foto

Izmantojot vietējos materiālus – koku, palmu lapas, džutas audeklu un marokāņu flīzes, Soho House interjera dizaineru komanda uzbūrusi nostalģiska vintage luksusa piestrāvotu bezrūpīgu brīvdienu atmosfēru.

foto: Publicitātes foto

Peldbaseina vietā ir jūra turpat durvjpriekšā, savukārt tās veltes tiek servētas restorānā. Kā jau kārtīgai stila naktsmītnei piedien, viesnīcai ir arī jumta terase, kas tā arī saucas The Roof.

foto: Publicitātes foto

Ideāla mirkļiem, kad saulrietu kārojas baudīt no cita skatu punkta – ne ierastā piemājas šūpuļtīkla turpat pludmales smiltīs.

Carrer Mirador del Port, 1, 08871 Garraf

Naktsmītne ar šarmantu nosaukumu "Little Beach House" netālu no Barselonas

gallery icon