VIDEO: sociālajā tīklā “TikTok” popularitāti iemanto suns, kas kļuvis par biežu viesi kādas sievietes mājās
foto: Ekrānuzņēmums
Suns Dozers nāk ciemos, kad vien vēlas.
Mūsu mīluļi

VIDEO: sociālajā tīklā “TikTok” popularitāti iemanto suns, kas kļuvis par biežu viesi kādas sievietes mājās

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Sociālajā vietnē “TikTok” lielu uzmanību izpelnījies video par kādu kaimiņu suni, kas, šķiet, katrās mājās jūtas kā savējās.

46 gadus vecā Treisija no Vašingtonas ir lepna divu kaķu un suņa Nelsona saimniece, taču viņas mājās regulāri viesojas arī kaimiņienes suns Dozers, kurš ir ieguvis milzīgu tiešsaistes popularitāti par to, ka vienkārši parādās un iekārtojas Treisijas mājās kā savējās.

Pēdējos trīs gadus Dozers ir mērojis aptuveni trešdaļu jūdzes garu ceļu cauri lauku apvidum, lai apmeklētu Treisijas mājas, un bieži vien parādās reizi vai divas reizes nedēļā.

“Sākumā viņš vienkārši spēlējās ārā ar maniem bērniem un suni. Tad viņš sāka sēdēt pie mūsu mājas durvīm un gribēja ienākt, tāpēc es sāku viņu ielaist un cienāt ar kārumiem,” stāsta Treisija.

Šī rutīna ir “iedzīvojusies”, un, lai gan reizēm viņš pie viņas ierodas tikai uz 10 minūtēm, citreiz viņš nolemj pavadīt nakti vai ilgi pagulēt kādā no viņas bērnu istabām.

“Es ļauju viņam izlemt, kad viņš vēlas palikt vai aiziet, jo viņš nav mans suns,” sacīja Treisija, piebilstot, ka katrs apmeklējums ir “pārsteigums” un viņš var ierasties jebkurā diennakts laikā un jebkuros laikapstākļos.

Viens no pārsteiguma apmeklējumiem tika iemūžināts arī kamerā, un tas kļuva plaši izplatīts. Treisijas suns Nelsons devās ārā rīta agrumā, bet atpakaļ jau atgriezās ar savu “labāko draugu”.

Treisija norāda, ka Nelsons un Dozers ir bijuši “labākie draugi”, kopš viņi iepazinās pirms trim gadiem. Viņa teica, ka viņa saimnieki zina par viņa regulārajiem apmeklējumiem un “TikTok” profilu.  “Dozers vienmēr atgriežas mājās. Pat ja es Dozeru adoptētu, viņš tur nepaliktu. Viņš pats izvēlas savas mājas.” 

“TikTok” lietotāji tikmēr joko, ka “interesanti, cik daudz māju “pieder” Dozeram?”.

Treisija pastāstīja, ka ir “pārsteigta” par milzīgo Dozera sekotāju skaitu savā “TikTok” kontā, atzīstot, ka “tas ir liels spiediens”: “Es bieži saņemu ziņas ar jautājumu, kad Dozers atgriezīsies, un es nekad nezinu atbildi! Tur ir vesela kopiena, kas gaida viņa nākamo pārsteigumu.”