Klāt šiem tīteņiem var pasniegt krējumu vai vārītus jaunos kartupeļus.
Garšīgi
2015. gada 30. jūlijā, 15:12
Karaliskie kāpostu tīteņi ar ļoti gardu pildījumu
Kāpēc karaliskie? Nu viss ir ļoti vienkārši, karalistes iedzīvotāji kāpostu tīteņos pilda gaļu un rīsus, bet pats karalis ar savu saimi tajos vēlas redzēt augstvērtīgāku pildījumu. Izmēģiniet recepti, jums patiks!
Sastāvdaļas
700g cūkgaļas kakla karbonāde
9 Savojas kāpostu lapas
400g smalcināti tomāti savā sulā
2 ķiploka daiviņas
1 tējk. granulēta paprika
1 tējk. kaltēti zaļumi
sāls, pipari
Pagatavošana
Kāpostu lapas novārīt sālsūdenī, apm. 15 min. ūdeni noliet, lapas atsdzesēt.
Kakla karbonādi sasmalcināt, pievienot garšvielas un kārtīgi samaisīt.
Kāpostu lapas izklāt uz darba virsmas, izgriezt cieto kātu un ietīt tajā malto gaļu (apm. 1 ēd.k.). Kāpostu tīteņus pārlikt katlā. Tomātus sajaukt ar svaigi maltiem pipariem, sāli un pārliet tīteņiem. Uz nelielas uguns sautēt 40 min.