Dabīgais jogurts ar gurķi, garšaugiem, meloni un citrona sulu dod lielisku mundrumu.
Garšīgi
2015. gada 18. septembrī, 09:26
4 dzērieni darbaspēju palielināšanai - vēl labāk par kafiju
Kafija ir viens no populārākajiem dzērieniem mundruma radīšanai, taču pēc pāris tasītēm nereti iestājas pretēja reakcija – kļūst grūti koncentrēties. Tās vietā labāk baudīt dabīgās tējas ar garšvielu piedevu vai augļu un dārzeņu kokteiļus.
Aveņu un burkānu kokteilis
300 g notīrītu aveņu sablendē. Pielej 300 ml burkānu sulas un samaisa.
Melleņu un arbūzu kokteilis
200 g notīrītu melleņu sablendē kopā ar 200 g gabaliņos sagriezta arbūza mīkstuma. Pielej 1 ēdamkaroti citronu sulas un samaisa.
Gurķu un garšaugu dzēriens
200 g svaigu gurķu gabaliņu un 300 g melones mīkstuma gabaliņu sablendē. Pievieno 150 g dabīgā jogurta, 1 ēdamkaroti sakapātu garšaugu pēc izvēles un 1 citrona sulu. Pārkaisa ar pipariem.
Banānu un paniņu dzēriens
1 nomizotu un gabaliņos sagrieztu banānu sablendē. Pielej 250 ml paniņu un vēl mazliet sakuļ. Pievieno nedaudz citronu sulas.
Žurnāls "100 Labi Padomi" / Foto: Shutterstock