Bezē cepumi - divkārt garšīgāki, ja cepti mājās!
Ogu sezonā šos cepumus rotā ar zemenītēm, citos gadalaikos aizstāj tās ar mellenēm, dzērvenēm vai citām pieejamām ogām.
Garšīgi

Bezē cepumi - divkārt garšīgāki, ja cepti mājās!

Jauns.lv

Viena no lieliskajām bērnu ballītes našķu idejām ir bezē cepumi, īpaši, ja tie ir gardi noformēti. Taču derēs arī kā superīgs našķis draudzeņu pēcpusdienai!

Sastāvdaļas:

    4 olu baltumi

    glāze cukura

    vaniļas cukurs

    paciņa biezpiena

    200ml saldā krējuma

    Tos liek cepeškrāsnī, kura sakarsēta līdz 100 grādiem un kaltē aptuveni 1,5 - 2 stundas.

    Cepumus atdzesē.

    Saputo saldo krējumu ar nedaudz pievienotu cukuru. Tad pievieno biezpienu un visu rūpīgi samaisa.

    Šo masu spiež atdzesētajos bezē cepumos un rotā ar zemenēm un piparmētru lapiņām.

Teksts un foto: Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv