foto: Pixabay.com
Dzīve pašizolācijā: vienkāršas Latvijas sociālo tīklu lietotāju bezreceptes ātrām maltītēm
Ilustratīvs foto.
2020. gada 23. marts, 05:43

Dzīve pašizolācijā: vienkāršas Latvijas sociālo tīklu lietotāju bezreceptes ātrām maltītēm

Jauns.lv

Šobrīd, kad lielas daļas Latvijas iedzīvotāju ikdiena aizrit mājās, ievērojot valdības un atbildīgo institūciju lūgumus ievērot pašizolāciju, pēc iespējas vairāk izvairoties no publiskām vietām, lai cīnītos pret Covid-19 infekciju, rodas daudz sadzīvisku problēmu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Drošības pasākumi Latvijas veikalos

gallery icon
42

Nevienam īsti nav skaidrs, cik ilgi mums šādā režīmā būs jādzīvo. Lai arī pagājusi tikai nedēļa, kopš valdība izsludināja ārkārtējo situāciju valstī, daudziem radusies sajūta, ka šis viss velkas mūžīgi. Ko ēst, ko darīt, kā izklaidēt bērnus – šie visi jautājumi virmo cilvēku prātos. Par laimi (vai nelaimi), internets ir pieejams teju visiem, tāpēc labas idejas, kā ātri un viegli pabarot sevi un ģimeni, atrodamas sociālajos tīklos.

Mikroblogošanas vietnē “Twitter” vēl krietni pirms Covid-19 pandēmijas bieži bija atrodamas lietotāju ievietotas ēdienu receptes, kuru pagatavošana nepaņem daudz laika un specifisku kulināro prasmju. Šī kustība ir ieguvusi mirkļbirku #bezrecepte, šādā veidā paužot, ka tādus ēdienus var pagatavot teju ikviens.

Ja jūti, ka sāk aptrūkties maltīšu idejas, apkopojām vairākas labas bezreceptes, kas publicētas kā pēdējās dienās, tā arī labu laiku iepriekš, kad nevienam pat nevarēja ienākt prātā, cik ļoti mainīsies mūsu ikdiena:
 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās