Šokolāde vienmēr cieņā!
Garšīgi
2015. gada 16. novembrī, 16:29
Tumšie šokolādes cepumi - recepte
Noteikti nesatraucies par to, ka cepumi sadeguši - tiem jābūt tumši, tumši brūniem. Ja vien neesi tos pavisam aizmirsis ieslēgtā cepeškrāsnī.
Sastāvdaļas:
120g mīksta sviesta
60g pūdercukura
125g miltu
1 ēd.k. kakao
100g šokolādes
Gatavošana:
Sviestu ar pūdercukuru saputo.
Miltus ar kakao samaisa un pievieno sviesta masai.
Mīklu kārtīgi izmaisa, liek konditorejas maisiņā un cepampannā spiež garenus cepumus.
Cepumus cep 180 grādos apmēram 15 minūtes.
Kad cepumi izcepušies, tos atdzesē.
Ūdens peldē izkausē šokolādi un atdzisušajiem cepumiem šokolādē iemērc gan vienu, gan otru galu.
Recepte: Agita Gabrāne / Foto: Agnese Gabrāne, mammamuntetiem.lv