Magone Burka emigrē uz Angliju; Sipeniece piekrīt kļūt par viņas bērna krustmāti!
TV šova „Saimnieks meklē sievu” vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare pieņēma Magones Burkas piedāvājumu, kļūt par gaidāmā bērna krustmāti.
2013. gada 20. decembris, 21:32

Magone Burka emigrē uz Angliju; Sipeniece piekrīt kļūt par viņas bērna krustmāti!

Jauns.lv

TV šovs „Saimnieks meklē sievu” noslēdzies gana intriģējoši. Šova laikā visvairāk apspriestākais pāris – Magone Burka un Ventis Vītols – jau ir izšķīrušies, Magone ir bērna gaidībās un kopā ar trīsgadīgo dēlu Robertu aizlaižas prom uz Lielbritāniju.

Vienīgā saimniece šajā sezonā bija Magone Burka, kura šovam pieteicās cerību pilna atrast savu otro pusīti un dzemdēt otru bērnu. Viens bērns viņai bija jau no iepriekšējām attiecībām. Puse no tā ir piepildījies, māmiņas cerībās esošā Magone Burka šovā atzina, ka apmēram divas nedēļas pēc ceļojuma uztaisījusi grūtniecības testu, kurā konstatēts – Magone otru bērnu. Aizlaidusies no bērna tēva Venta Vītola, jo nevarējuši sadzīvot, Magone kādu laiku dzīvoja pie paziņām un izvairījās no saziņas ar Venti. Drīz pēc tam viņa nolēma, ka pārcelsies uz dzīvi Anglijā, kur mīt dēla Roberta tētis, un pēcāk cer atgriezties darbā, kur savulaik jau strādāja – vienā no Londonas prestižākajām viesnīcām. Jāpiemin, ka Magone dēla Roberta tēti sastapa Lielbritānijā, taču pēc atgriešanās dzimtenē un bērna piedzimšanas attiecības tika pārtrauktas.

Ventis šova noslēgumā izskatījās mīlestības sāpju nomocīts, un neatmeta cerības, ka Magone varētu viņu reiz paņemt atpakaļ. Tāpat viņš vēlētos turpināt rūpēties gan par sievieti, gan gaidāmo bērnu.

Šova noslēgumā raidījuma vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare palīdzēja aizvest Magoni Burku ar dēlu Robertu uz lidostu. Braucot mašīnā, Magone vaicāja Baibai, vai var izteikt piedāvājumu: kļūt par gaidāmā bērna krustmāti, uz ko Baiba Sipeniece – Gavare atbildēja: „Jā, labprāt. Protams, Magonīt, tas taču ir milzīgs gods!” Tad Magone apmierinātā balsī piebalsoja: „Būs mums šovbebis!” Un devās uz lidmašīnu.

Pārējiem TV šova „Saimnieks meklē sievu” pāriem gan attiecības izvērtās ne tik dramatiski kā Ventim un Magonei. Dagnis un Inese joprojām veido sirsnīgas un gaišas attiecības, tāpat kā Ingus un Agnese turpina satikties, bet puķkopis Jānis atradis citu mīlestību, ne no šova – kādu floristi no Ventspils. Savukārt jaunajam dziedātājam Mārtiņam Jātniekam sievu atrast tā arī nav izdevies.

Magones Burkas randiņš ūdens atrakciju parkā

gallery icon

Magones Burkas fotosesija ar dēlu Robertu

gallery icon

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva