Tad ta` lēdija! Britu aristokrāte parāda krūtis caurspīdīgā bikini. FOTO
Lēdija Viktorija Herveja nebeidz pārsteigt ar savu nearistokrātisko uzvedību.
Slavenības
2016. gada 23. novembris, 16:19

Tad ta` lēdija! Britu aristokrāte parāda krūtis caurspīdīgā bikini. FOTO

Jauns.lv

Nesen savu 40. dzimšanas dienu atzīmējusī britu aristokrāte lēdija Viktorija Herveja atkal jau piesaistījusi uzmanību ar saviem plikumiem.

Lēdija Viktorija Herveja ir nelaiķa, sestā Bristoles marķīza Viktora, un viņa trešās sievas Ivonnas Mērijas Satones meita. Viņa savulaik absolvējusi universitāti un ieguvusi grādu mākslas zinātnē. Taču aristokrāte nevienu dienu nav nostrādājusi savā profesijā. Viņa ir slavena ne tikai ar savu titulu, bet arī ar kāri „zīmēties” uz sarkanā paklāja augumu ļoti atsedzošos tērpos. Viņa ielāgojusi to, ka plikumi piesaista uzmanību.

Nesen lēdija Viktorija piedalījusies modes skatē Palmspringsā Kalifornijā, kurā demonstrēja savu nenoliedzami labo figūru spožā apmetnī, zem kura viņa bija tērpusies spožā bikini. Tā caurspīdīgais krūšturis tikpat kā neko neatstāja iztēlei, atsedzot lēdijas dotumus visā to krāšņumā.

Galvā viņa bija uzlikusi zaigojošu čalmu. Pēc modes skates un „afterparty” ballītes lēdijai bija nepieciešama draudzenes palīdzīgā roka, lai nogādātu viņu līdz automašīnai.

         


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press