Erotisko bilžu meistars Sokolovs vakariņās viesiem pasniedz saldējumu ar lubrikantu. VIDEO.FOTO
Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs TV šovā „Gandīz ideālas vakariņas” visus desertā cienāja ar saldējumu un avenēm, kam pārliets pāri tika lubrikants. Lieki piebilst, ka viesi par to nezināja.
Slavenības

Erotisko bilžu meistars Sokolovs vakariņās viesiem pasniedz saldējumu ar lubrikantu. VIDEO.FOTO

Jauns.lv

Erotisko bilžu fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs savās fotosesijās allaž izcēlies ar oriģinalitāti un dažādām pikantērijām. Arī, piedaloties TV šovā „Gandrīz ideālās vakariņās”, viņš viesiem spēja sagādāt ne vienu vien šokējošu pārsteigumu.

Erotisko bilžu meistars Sokolovs vakariņās viesiem...

Šonedēļ TV šovā piedalās dažādu tautu pārstāvji: žurnāliste Lia Guļevska, kurā rit grieķu asinis, pavāre Vanesa Marija di Lurdes Rufino di Saura no Brazīlijas, mūziķis, soms Marko Ojala, bet krievu tautas virtuvi piedāvāja fotogrāfs Aleksands Sokolovs.

Visi viesi bija gatavi dažādiem pārsteigumiem, kas tos varētu sagaidīt fotogrāfa mājās, bet, ko viņi tur redzēja, pārsteidza pamatīgi.

Pirmkārt, jau dzīvokļa iekārtojums. Istabā, kurā Aleksandrs klāja viesiem galdu, bija noskaņas kā pareizticīgo baznīcā – uz sienām svētbildes, bet uz galda daudz sveces. Marko atzina, ka juties kā templī!

Sokolovs neslēpa, ka ēst gatavošanā neesot liels meistars, un parasti, kad iet uz veikalu iepirkties, saraksts nav nepieciešams, jo pērkot tikai septiņus produktus, un tos spēj atcerēties no galvas. Taču šoreiz sarakstu viņš ņēma līdzi un vēl apciemoja vecmāmiņu, kura viņam iedva saceptas pankūkas, bet piedevas pankūkām un silto ēdienu – soļanku -  Sokolovs gatavoja pats. Vārot zupu, viņš nogaršoja visas piedevas un atzina tās par negaršīgām un nebaudāmām, taču rezultātā zupa bijusi garda - to novērtēja arī viesi.

Tad sekoja izklaide. Diezgan netradicionāla, jo kuram katram mājās nestāv kara laika revolveris. Aleksandrs to esot mantojis no vectēva, kurš reiz piedalījās karā. Tā nu viņš piedāvāja Marko pašaudīties, tiesa tēmējot viens otram virsū. Revolverī bija arī viena lode, kura noslēgumā arī izšāva, taču, par laimi, tā nebija īsta, bet troksnis bija pamatīgs.

Tā, nedaudz pabaidījis viesus, Aleksandrs steidza piedāvāt saldo ēdienu, visas detaļas nemaz neatklājot. Vaniļas saldejums ar avenēm, šķiet būtu ļoti vienkāršs, tāpēc Aleksandrs nevilcinājās to pārklāt ar lubrikantu, atzīdamies, ka pats savas seksuālās pieredzes laikā kādu pusspaini jau būs apēdis.

Viesi, nezinot par „sīrupa” (tā Sokolovs nosauca lubrikantu) patieso izcelsmi, desertu apēda ar gardu muti. Rezultātā fotogrāfs ieguva 29 punktus, kas ir tikpat cik brazīlietei, bet grieķietei par vienu punktu mazāk. Jau šovakar vakariņās aicinās soms Marko Ojala.

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rigas Viļņi” arhīva