Eirovīzijā Dons pret Olgu. Kurš brauks uz Kopenhāgenu? FOTO. VIDEO
Sīvākā spēkošanās Eirovīzijas nacionālajā atlasē par došanos uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Dānijā notiks starp Donu un Olgu Rajecku.
Slavenības
2014. gada 22. februāris, 06:45

Eirovīzijā Dons pret Olgu. Kurš brauks uz Kopenhāgenu? FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Šovakar Ventspilī notiek Eirovīzijas nacionālās atlases fināls. Žūrija kopā ar skatītājiem izvēlēsies vienu no 12 dziesmām, sūtot to pārstāvēt mūsu valsti maijā notiekošajā konkursā „Eirovīzija 2014” Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā! Piedāvājam apskatīt finālistu video!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Konkursā Ventspilī piedalīsies 12 dziesmas, kuras mēneša sākumā uz nacionālās atlases finālu nosūtīja skatītāji un žūrija. Bukmeikeri prognozējuši, ka vislielākās izredzes uzvarēt ir dziedātājam Donam (65%), aiz viņa seko Olga Rajecka (29%) un tad vienlīdzīgās pozīcijās ir visi pārējie mākslinieki (6% iespēju uzvarēt). Taču, kā būs patiesībā, un, kurš mākslinieks nopelnīs ceļazīmi uz Kopenhāgenu, redzēsim jau šovakar tiešraidē kanālā LTV1!

Eirovīzijas nacionālās atlases finālā viesosies arī tautā iecienīti mūziķi: Lauris Reiniks, Normunds Rutulis un atkal apvienojies duets – Ivo Fomins & Tomass Kleins, kas reiz Latviju pārstāvēja Eirovīzijā ar dziesmu latviešu valodā. Tradicionāli Ventspilī uzstāsies arī iepriekšējā gada nacionālās atlases uzvarētāji – grupa „PeR ”, kas šoreiz muzicēs kopā ar dziedātāju Jurgu no Lietuvas. Tāpat priekšnesumus sniegs arī igauņu grupa „Tenfold Rabbit”.

Dziesmas un izpildītāji finālā Ventspilī:

1.

Video: „Revelation” - Ralfs Eilands & Valters Pūce
2.

„Lights on” - Markus Riva

3.

„Moment and tomorrow” - Katrīna Bindere
4.

„Pēdējā vēstule” – Dons

5.

„Stay” - Samanta Tīna
6.

„Here I am again” - Niko

7.

„Going All the Way” - „MyRadiantU”
8.

„Saule riet” („Take Away”) - Olga un „Līgo”

9.

„I can breathe” - Aminata Savadogo

10.

„Cake To Bake” – grupa „Aarzemnieki”

11.

„If I Could (Get Away)” - grupa “Eirošmits”

12.

 „You Are The Reason” - Katrine Lukins


Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, Anete Janševica