"Superbingo" Simsons kļuvis par tehnoloģiju vergu
Skat, kādu pulksteni tehnoloģiju attīstības dēļ uz rokas nēsā TV raidījuma „Superbingo” vadītājs Armands Simsons.
Slavenības
2014. gada 24. februāris, 08:50

"Superbingo" Simsons kļuvis par tehnoloģiju vergu

Jauns.lv

TV raidījuma „Superbingo” vadītājs, hokeja kluba Rīgas „Dinamo” tehniskais direktors Armands Simsons kļuvis atkarīgs no dažādiem tehnoloģiskiem atklājumiem. „Kā kaut kas jauns parādās, man vajag,” atzīstas Simsons.

Pavisam nesen uz Simsona rokas parādījies kāds itin iespaidīga izmēra pulkstenis, kurš šad tad ne visai sader ar atraktīvā puiša stilu. „Neko nevaru padarīt, esmu kļuvis par tehnoloģiju vergu, un šis pulkstenis, lai kā arī izskatās, ir man nepieciešams. Tas nav nekāds prastais pulkstenis, bet gan jaunākais izgudrojums, kurš savietots ar manu mobilo telefonu. No skata, tas it kā ir vienkāršs pulkstenis, bet īstenībā – daudzfunkcionāls agregāts. Pulkstenī redzu, visu, kas notiek ar manu telefonu, kas atsūta īsziņas, kas zvana. Pats arī varu zvanīt. Bonuss ir arī tas, ka varu tagad darboties kā tāds paparaci, jo pulksteņa siksniņā ir iemontēta kamera,” stāsta Simsons.

Viņš piekrīt, ka varbūt dažreiz arī šis palielais laikrādis varbūt neiederas viņa stilā, bet, kā saka – attīstība prasa upurus, un vismaz pagaidām tehnoloģiju dēļ Simsons stila upuri ir gatavs nest.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica