Ralfs Eilands neveiksmi šovā skaidro ar karmu. FOTO. VIDEO
2014. gada 14. aprīlis, 10:21

Ralfs Eilands neveiksmi šovā skaidro ar karmu. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Šova „Izklausies redzēts!” līdzšinējais līderis Ralfs Eilands 7. koncertā atveidojot pašmāju kontrtenoru Sergeju Jēgeru, taču piedzīvoja neveiksmi, jo nespēja nodziedāt tik augstā balsī. Par to, kāpēc Ralfs šajā šova raidījumā palika pēdējā vieta, viņš skaidro portālam kasjauns.lv

Pēc uzstāšanās Ralfs Eilands aizkulisēs ļoti pārdzīvoja, ka priekšnesumā nav varējis parādīt savu ieguldījumu pilnībā. Arī tie, kas bija līdzās Ralfam mēģinājumos, teica, ka Ralfs šoreiz nebija savā līmenī: „Viņš mēģinājumos tiešām varēja nodziedāt pilnīgi kā Jēgers - viens pret viens, bet aizgāja ciet balss....” teica šovā iesaistītie un mierināja Ralfu sakot, ka vienmēr jau nevar veikties, un tas ir tikai normāli, ka reizēm jāpiedzīvo paklupiens.

Savukārt pats Ralfs Eilands sarunā ar Kasjauns.lv atklāja, ka iepriekšējā dienā viņam radušās problēmas ar kaklu un nespēja padziedāt. No rīta pirms uzstāšanās viņš bijis pie ārsta, veiktas vajadzīgās procedūras, taču balss pilnībā tā arī nebija atgriezusies. Ralfs samiernieciski secināja, ka pats vien ir vainīgs un zina, par ko tāda neveiksme. „Es pirms tam samelojos savam draugam... Zinu, ka izdarīju slikti. Tagad jau viss ir kārtībā, bet karmu sev pabojāju. Tāpēc arī balss aizsmaka,” nopietni pauda Ralfs.

Zemā vērtējuma dēļ šajā svētdienā – Ralfs ierindojās pēdējā vietā –, kopvērtējumā viņš no pirmās noslīdējis uz otro vietu.

Sergejs Jēgers – „Rēdeja”

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)