Holivudas iekārojamākais vecpuisis Džordžs Klūnijs saderinājies!
Klūnijs un Alamuddina īpaši neafišē savu saderināšanos, bet arī tajā pašā laikā neslēpj to.
Slavenības
2014. gada 27. aprīlis, 10:21

Holivudas iekārojamākais vecpuisis Džordžs Klūnijs saderinājies!

Jauns.lv

Žurnāls „People” vēsta, ka Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs (52) beidzot saderinājies – viņa izredzētā esot 36 gadus vecā libāniete Amala Alamuddina, kas ir tīmekļa vietnes „WikiLeaks” dibinātāja Džuliāna Asānža advokāte.

Klūnijs un Alamuddina pamanīti kādā Holivudas restorānā, kur, kā apgalvo aculiecinieki, pāris atzīmējis svinīgo notikumu – neseno saderināšanos. Klūnija sirds atkausētāja ir libāniešu izcelsmes juriste, kura jau daudzus gadus dzīvo un strādā Londonā. Klūnijs ar viņu sāka satikties pērn oktobrī, dažus mēnešus pēc tam, kad jūlijā parādījās ziņas, ka viņš izšķīries no savas skaistās draudzenes – bijušās reslinga zvaigznes Steisijas Kībleres. Klūnijs un Alamuddina pirmo reizi kopā tika pamanīti pērn rudenī Londonā. Vēlāk jau aktieris ar jauno draudzeni parādījās filmas „Dārgumu mednieki” izrādīšanā Baltajā namā.

Bet tagad – šīs nedēļas nogalē - Amalas Alamuddinas kreisajā rokā iemirdzējies gredzens ar lielu dārgakmeni – Klūnijs savu mīļoto esot bildinājis nesenajā atpūtas ceļojumā Meksikā. Taču, kā ziņo žurnāla „People” informācijas avoti, par kāzām pāris pagaidām nedomā. Klūnijs un Alamuddina īpaši neafišē savu saderināšanos, bet arī tajā pašā laikā neslēpj to.

Atgādinām, ka divkārtējais Oskara balvas laureāts Džordžs Klūnijs reiz bija precējies ar aktrisi Talija Balzama, bet pēc šķiršanās 1993. gadā Klūnijs kļuva par pašu slavenāko vecpuisi Holivudā. Viņš vairākkārt intervijās uzsvēra, ka vairs nekad mūžā neprecēšoties, bet viņa mīļāko sarakstā bijušas tādas zvaigznes kā Kellija Prestone, Džūlija Robertsa, Sindija Krauforde un citas. Interesanti arī, ka 1997. gadā Mišela Pfeifere un Nikola Kidmena katra ar Klūniju saderēja uz 10 000 dolāru, ka viņš 40 gadu vecumam kļūs par tēvu. Protams, dāmas zaudēja, bet Klūnijs viņām atdeva naudu, dubulto likmes, ka arī 50 gadu vecumā viņš nebūs ne precējies, ne tēvs.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press