Trakā pasaule
2014. gada 10. maijs, 21:16

Jāredz! Burvīgā Sipenieces izpildījumā mirdz Ingunas Sudrabas putni galvā. VIDEO

Jauns.lv

Kārtējā humora šova "Valstī viss ir kārtībā" epizodē kā goda viešņa intervijā Zuargusam ciemojās "Inguna Sudraba". Perfekti kariķēta Baibas Sipenieces tēlojumā, Sudrabas kundze sirsnīgi iepazīstināja skatītājus ar saviem "putniem".

Kā zināms, Inguna Sudraba kopā ar domubiedriem savu kustību, kura sastāv no apmēram 700 cilvēkiem un tiek saukta par "tautas kustību", pārformēja politiskā partijā "No sirds Latvijai". Partija - tas jau ir nopietni! Sudrabas kundze grasās balotēties vēlēšanās. 

Kopš partijas dibināšanas viņa kopā ar savu tuvāko līdzgaitnieku Gunāru Kūtri uzstājusies televīzijā, tostarp pagājušajā nedēļā viesojoties LNT "Dombura studijā". Jāteic, Sudrabas kundzes sakāmais publiski izklausījās visnotaļ dīvaini; iespējams, tieši uz tā pamata humoršova "Valstī viss ir kārtībā" komanda lēma, ka Baibai Sipeniecei jāparāda nācijai, kas īsti notiek Sudrabas galvā.

Līdzīgi kā Ingunas Sudrabas uzstāšanās, arī humoršova sižets sociālajos tīklos tika naski apspriests. Tiesa, parodija izsauca sajūsmu, kamēr parodētās personas uzvedība un domu gājiens daudziem palika... vienkārši nesaprasts.

Pilna Ingunas Sudrabas parodijas epizode:

"Cip-cip-cip-cip, mani putniņi..."

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no video