Mamma un meita: Demija Mūra minikleitā aizēno vecāko meitu Rūmeru. FOTO
Demija Mūra ar Rūmeru Villisu – vecāko no savām trim meitām, kas dzimušas laulībā ar aktieri Brūsu Villisu.
Slavenības
2014. gada 13. maijs, 18:14

Mamma un meita: Demija Mūra minikleitā aizēno vecāko meitu Rūmeru. FOTO

Jauns.lv

Populārā aktrise Demija Mūra (51) kopā ar vecāko no savām trim meitām – Rūmeru Villisu (25) – apmeklējusi filmas „Palo Alto” pirmizrādes vakaru Losandželosā.

Mamma un meita uz pasākumu ieradās draudzīgi sadevušās rokās un abas bija tērpušās melnas krāsas tērpos un čūskādas raksta apavos. Rūmera savu melno tērpu papildinājusi ar baltu kreklu, bet viņas mamma Demija Mūra – ar zelta krāsas „clutch” somiņu. Mūra fotogrāfiem pozēja, nenoņemot saulesbrilles un ar košļeni mutē.

Neraugoties uz to, ka Demija ir uz pusi vecāka par savu meitu, viņa izskatījās seksapīlāka nekā viņas divdesmitpiecgadīgā meita. Rūmera bija izvēlējusies bikškostīmu, bet viņas mamma īsu kleitiņu, kas atklāja viņas skaistās slaidās kājas. Bija laiks, kad Demijas attiecības ar meitām bija krietni saasinātas. Pirms diviem gadiem sabiedrību sasniedza vēsts, ka Rūmera un viņas jaunākās māsas Skauta (23) un Talula (21) pilnībā pārtraukušas kontaktēties ar māti. Māsas ļoti pārdzīvoja mammas šķiršanos no Eštona Kačera, taču nevēlējās pārtraukt ar viņu kontaktēties tikai tāpēc, ka mamma šķiras. Lai gan Kačers bija piecpadsmit gadus jaunāks par sievu, viņš bija atradis kopīgu valodu ar Demijas meitām un spēja godam pildīt patēva pienākumus.

Laiks dziedē visu, un šobrīd meitas atkal ir salabušas ar savu mammu. Pirms dažām dienām Rūmerai, Skautai un Talulai pieteikusies vēl viena māsa. Brūsa Villisa otrā sieva Emma Heminga laidusi pasaulē meitiņu, kam vecāki devuši vārdu Evelina Penna. Villisam un Hemingai ir arī divus gadus veca meitiņa Mabela Reja.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press