Kalnozols apprecējies. Jau trešo reizi!
Bijušais miljonārs Valdis Kalnozols ar šo foto sabiedrībai paziņoja, ka jau trešo reizi apprecējies.
Slavenības
2014. gada 10. jūnijs, 05:27

Kalnozols apprecējies. Jau trešo reizi!

Jauns.lv

Pagājušās nedēļas nogalē sievu apņēmis bijušais miljonārs, celtniecības nozarē un restorānu biznesā strādājošais Valdis Kalnozols. Laulības ar kolēģi Kristīni Kirilku notika slepeni. Dienu pirms kāzām Kalnozols mānījās, ka viņam nekādu kāzu nebūs, savukārt pēc tam pats sociālajos tīklos ievietoja foto un paziņojumu par apprecēšanos.

Par savulaik pat politikā pabijušā Kalnozola attiecībām ar Kirilku sabiedrība uzzināja pirms pusotra gada. Tobrīd Kalnozols bija precējies ar dizaineri Larisu Pomeščikovu, ar kuru kopā bija nodzīvojis vairāk nekā desmit gadus.

Kalnozolam pirms laulībām ar Larisu jau bija vienas oficiāli reģistrētas attiecības, kurās dzimuši nu jau pieaugušie bērni Kristaps, Katrīna un Elizabete. Savukārt ar Larisu ir kopīgi bērni: meita Aleksandra un dēls Oskars.

Nu viņš pie sievas izgājis trešo reizi, mijot gredzenus ar Kirilku. Dienu pirms laulībām Kalnozols Kasjauns.lv paziņoja, ka vismaz šobrīd nav ieplānojis precēties, bet tad, kad būs sadomājis, tāpat presi uz šādu privātu pasākumu neaicinās.

Tas, ka Kalnozols samelojies un kāzas tomēr notikušas, tika apstiprināts pirms pāris dienām, kad Kalnozols sociālajos tīklos ievietoja foto un pateicību saviem radiniekiem, kuri bijuši klāt laulību ceremonijā. Sarunā ar Kasjauns.lv Kalnozols pieņēma apsveikumus par precēta vīra statusa iegūšanu un uzsvēra, ka nevēlas nekādu papildus publicitāti par šo faktu.

Kasjauns.lv/ Foto: facebook.com