Jezups no „UgunsGrēka” pie Hirša vizinās laivā
Seriāla „UgunsGrēks” varonis Jezups jeb aktieris Kristaps Rasims laivā tiek vilkts pāri Jura Hirša dīķim. Viņam ar humoru viss kārtībā: Rasims pūta līdzekli pret odiem, cerot, ka tādejādi laiva distanci veiks ātrāk.
Slavenības

Jezups no „UgunsGrēka” pie Hirša vizinās laivā

Jauns.lv

TV3 raidījumā „Gandrīz ideālas vakariņas” šonedēļ sacenšas seriālu varoņi, aktieri - Kristaps Rasims, Evija Skulte, Ieva Aleksandrova – Eklone un Juris Hiršs, kurš dalībniekus uzņēma savās mājās, Zvirgzdes upes krastā.

Jezups no „UgunsGrēka” pie Hirša vizinās laivā...

Latvijas Nacionālā teātra un seriāla „Viņas melo labāk” aktieris Juris Hiršs viesiem pasniedza pupu bumbas, vistu spārniņus ar dārzeņiem un ābolmaizi. Taču starp ēdienreizēm ciemiņi tika nodarbināti ar aktīvām izklaidēm. Sākumā dalībnieki šāva pa balonu, kur pārliecinoši mērķī trāpīja abas dāmas, bet otra izklaide bija brauciens ar laivu pa dīķi – kungs airējās līdz dīķa otram galam, lai pēc tam dāma ar striķi, kas piesiets pie laivas, vilktu to atpakaļ. Šajā uzdevumā vairāk paveicās seriāla „UgunsGrēks” komandai – Kristapam un Ievai.

Juris raidījumā pastāstīja, ka savulaik mācījies Rīgas Doma kora skolā, raksta dziesmas un muzicē, tādēļ vakara noslēgumā priecēja raidījuma dalībniekus ar romantisku dziesmu ģitāras skaņās.

Vakaru, lauku vidē pie Jura Hirša viesi novērtēja ar maksimālo punktu skaitu – 30.

Aktrise Ieva Aleksandrova – Eklone.

TV šova „Gandrīz ideālas vakariņas” dalībnieki

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva