Lēti! Miljonāre Kardašjana vīram dzimšanas dienā nopērk galda spēli par nieka 20 dolāriem
Vīram, reperim Kanje Vestam, dzimšanas dienā Kima Kardašjana pasniegusi galda spēli „Monopols”, kurā var pelnīt bagātību naudu un iegādāties īpašumus. Vīram tā varētu patikt, jo īstie miljoni viņam jau ir.
Slavenības
2014. gada 19. jūnijs, 05:31

Lēti! Miljonāre Kardašjana vīram dzimšanas dienā nopērk galda spēli par nieka 20 dolāriem

Jauns.lv

Ko gan uzdāvināt dzimšanas dienā vīrietim, kuram jau tā ir viss? Viņam ir miljoniem dolāru, mīloša ģimene un panākumiem bagāta karjera. Jaunlaulātā sieviņa, sabiedrības dāma Kima Kardašjana atradusi risinājumu kā tomēr iepriecēt vīru reperi Kanje Vestu.

Meitai Nortai gada jubilejā Kima Kardašjana un Kanje Vests aizvadītajā svētdienā uzdāvināja briljantu auskarus, taču reperim viņa 37. dzimšanas dienā sieva pasniegusi dāvanu, kas pirkta par mazāk nekā 20 dolāriem. Ir grūti izvēlēties dāvanu vīrietim, kuram jau visa ir diezgan, tāpēc Kima likusi lietā izdomu. Ziņu avoti vēsta, ka jaunā sieva nopirkusi vīram galda spēli „Monopols”. Šī spēle reperim varētu patikt, tajā iespējams iegādāties īpašumus, veikt darījumus, pelnīt bagātību. Uzvar tas, kurš kļūst par visbagātāko spēlētāju.

Kima spēlei esot pievienojusi arī dažus sentimentālus papildinājumus no sevis.

Kima, kura apprecējās aizvadītajā mēnesī un pēc kāzām mainījusi uzvārdu, turpmāk būs zināma kā Kardašjana-Vesta. Dzimšanas dienā vīram viņa veltījusi aizkustinošus vārdus ar „Instagram” bloga palīdzību un pievienojusi melnbaltu fotogrāfiju, kurā abi redzami skūpstāmies. „Daudz laimes dzimšanas dienā manam vīram un vislabākajam draugam visā pasaulē! Tu esi izmainījis manu dzīvi vairāk veidos, nekā pat apjaut!” – Kima rakstīja vīram viņa 37. dzimšanas dienā.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press